Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPORA ŞEHİR SAHİP ÇIKMALIDIR.

Diyarbakırspor  Kocaköy Gençliksporu 3-0  yenerek  yoluna devam   etti liderliğe   yükseldi. Her ne kadar isteğimiz düzeyde  futbol  oynamasa da aldığı  galibiyet mutlaka önemlidir.  Daha  9  hafta geride kaldı. Diyarbakırspor la beraber  ligde  güçlü  takımlar var.  Futbolcular bunun  bilincinde olmalıdır . Diyarbakırspor  büyük  bir takımdır camiadır. Bu formayı   giymenin  hayalini yaşayan  çok futbolcu kardeşimiz vardır.

       Diyarbakırspor’un hedefi bu  sezon bal  ligine  çıkmaktır. Yük yalnız  yönetimin omuzlarındadır  Bu şehirde yaşayan her kesin kendi  gücü oranında bu takıma sahip  çıkmalıdır.  Bu konuda somut bir adım  yoktur. Her kes birbirini bekliyor. Valilik  Büyük şehir   Belediyesi Ticaret odası spor taban birlikleri  ve diğerleri gelin elinizi taşın altına koyun Diyarbakırspor a destek olun Diyarbakırspor yeniden  küllerinden doğdu hedefi  her  zaman şampiyonluktur bu şehre var oluşu  her zaman heyecan vermiştir.

     Bu durumda olmasını bekleyenler çok  Diyarbakırspor un   bu  çıkışından  rahatsız  olan bir kesim vardır.  Yeniden ayağı kalkmaması için her yolu deniyorlar. Diyarbakırspor halkın takımıdır ne şirket nede şahıs takımıdır. Bu şehri temsil eden en büyük markadır. Sakın başka takımlarla aynı kefeye konulmasın. Diyarbakırspor un  tarihi belidir.

         Geçmişi  başarılarla kupalarla doludur. Bu durumda olması hepimizin suçudur eğer zamanın da sahip çıksak takımı kötü idare eden yönetimlerin önünde  dursaydık bugün Diyarbakırspor süper ligde olabilirdi. Bugün yaşaması var olması için büyük  bir  çaba  içerisindeyiz. Bizim yaptığımız çaba gösterenler çoğalsa inanın  Diyarbakırspor’un önünde  kimse duramaz.

     Üç milyon civarında büyük metropol şehir olmuşuz ama geçmişte nüfusumuz  sur içinde iken yüreği büyük insanlar daha çoktu onlar Diyarbakırspor’a daha çok sahip çıkıyordu. Dışarıdan  gelen göç dalgası şehir milliyetçiliğini bitirdi.  

O zamanki Diyarbakırspor’a sahiplenmenin  % /1 ini  şimdi yapamıyoruz. Doğrudur terör olaylarından  çok etkilendik  dışarıdan çok göç aldık. Şehir olarak çok sıkıntı çektik bunların hepsi Diyarbakırspor’a yansıdı.

      Takıma sahiplenme sıfıra indi her kes kafasına göre takım  kurdu. Kurulmasına karşı değiliz eğer gözün o formanın renginde armasına ise ben buna art niyet derim Çünkü var olan bir takımın adını renklerini kullanmak dünyanın başka bir yerine yoktur. Armada çoktur renkte çoktur. Var olan bir markayı taklit etmek hiç ettik değildir.

       Diyarbakırspor vardır var olmaya devam edecektir önü açıktır ismi büyük markadır  bundan sonra hedefi sportif başarı yaparak eski  şah şahlı güzel  günlere dönmek olacaktır.  Bu konuda bu şehirde yaşayan ekmek yiyen para kazanan yetkisi olan herkesi Diyarbakırspor çatısı altında desteğe davet ediyoruz. Tek  isteğimiz şahıslara yönetenlere küsmüş olabilirsiniz  ama kimsenin Diyarbakırspor’a küsmeye hakkı yoktur. Çünkü Diyarbakırspor bu şehrin en değerli markasıdır ve en çok zarar görendir.

 


Bu Makale 439 kere okunmuştur.