DİYARBAKİRSPORUMUZU GERİ İSTİYORUZ

Diyarbekirspor evinde ligin vasat takımlarından Ankara Adliyespor u zorda olsa yenerek ilk 5 için ideasını devam ettirdi.

Sezon başından beri çok puanlar kaybeden Diyarbekirspor ligde bir türlü istediği yere gelemiyor.Nerdeyse bu grubun  gedikli takımı oldu bir çok takım ilk sezonunda bir üst lige çıkarken Diyarbekirspor da 5 yıl oldu hala yerinde sayıyor.Gelecek sezon  33 bin kişilk arena stadı bitecek  ve maçlar arena stadında oynanacak elbette ki stat ve tesislerin çoğalması şehrimiz adına güzel şeyler.

Son dönemlerde kentimizde futbol alanında dibe vurmuş durumdayız.Bu şehrin en büyük takımının Diyarbakırspor olduğu gerçeğini kimse değiştiremez. Biz istiyoruz ki bu şehrin göz bebeği ortak değeri Diyarbakırsporu kurtarmak için herkesin elini taşın altına koymasını bekliyoruz.

Bu başta sayın valimiz Hüseyin Aksoy dan  büyük şehir Belediye kayyum başkanımız  Cumali Atilla dan bu kentte sözü geçen herkesten rica ediyoruz. Diyarbakırspor kurban edildi bunu çok iyi biliyoruz. Bizler şehrimizin simgesi güneydoğunun incisi Diyarbakırsporu  görmek istiyoruz.

Bu benim değil Diyarbakırlıların isteği Diyarbakırsporu zarara uğratanlar dan hesap sorulsun gelecek mart ayında mahkemesi var. İnşallah adelet yerini bulur Diyarbakırsporun parasını  çarçur edenlerden devlet hesap sorar.

Diyarbakırsporu kurtarmak içinde bir kayyum kurulsun. Bir istişare  heyeti kurup masada sorunları çözülsün ey Diyarbakırlı uyan takımına armana sahip çık nereye kadar bekleyeceksin dibe vurduğu kadar vurmuş genç nesil  7den 70  herkes Diyarbakırsporu istiyor.

1980 yıllara kadar  Diyarbakırspor çok Başarlıydı.çünkü asilzade Diyarbakırlı takımına zarar vermedi. Sonradan gelenler Diyarbakırsporu bozdu Diyarbakırlılarda seyirci kalınca  olan Diyarbakırspora oldu.

Çaldılar çırptılar etini kemiğini soydular derisini soydular armasını sattılar kaldığı sosyal tessilerin çivilerine kadar söktüler   kimsenin sesi çıkmadı kimse hesap sormadı her kes topu birbirine attı.

Diyarbakırlı seyirci kalınca Diyarbakırsporun dizginleri  yabancıların eline geçti onlarda dizginleri istedikleri tarafa çevirdiler.Sonuç ne oldu bir tarihin bir çınarın bir şehrin armasına kültürüne ihanet ederek Diyarbakırsporun amatör lige düşürdüler.

Bizler Diyarbakırlı olarak Diyarbakırsporun parasını çalıp çırpanları Diyarbakır spor üzerinden rant sağlayanları yetim hakkı yiyenleri  Diyarbakırsporu amatör kümeye düşürenleri Allaha havale ediyoruz.

Bu gün olur yarın olur 1 yıl  3 yıl olur .

 Diyarbakırspor  mutlaka ayağı kalkacak ve kendisine yapılanların hesabını soracaktır .

Diyarbakır var oldukça Diyarbakırspor da yaşayacak  var olacaktır.