Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİR SPOR DA UMUTLAR YİNE GELECEK BAHARA KALDI

Diyarbekirspor büyük umutlarla gittiği 12 Bingölspora 2–0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. Diyarbekirspor da bu işe inanan yok inanan olsaydı ligin dibindeki takımlardan böyle ucuz mağlubiyetler almazdı. Toparlanması lazım. Kötü sonuçlar yakışmıyor.

  Evinde çok kritik maçlar kaybetti. Diyarbekirspor hocasızda ilk 5'e play of oynar. Kesin idea ediyorum…

4 yıldır sonunu getiremiyor.

Yapılan çok masraf var. Her yıl çok hoca değişiyor, bu yılda 3 hoca değişti..

Peki değişen bir şey var mı; yok.

Tek değişmeyen şey Diyarbeekirspor şampiyon olup bir üst lige çıkamıyor olması. 

Eğer yalnız iyi hocalarla ile uzun vade çalışılsaydı başarıda gelirdi.

  Diyarbakır da bu işi yapabilecek hoca çok var.

Buna örnek bazı hocalarımızı sayarsak…

Sertaç Küçükbayrak, Recep Bayık, Şehmus Suna Murat Yiğiter..

Bunlar en azından bu şehri biliyor, sporcuların durumundan halinden iyi anlıyorlar… Birde uzun vadeli çalışma ve sabır olsa başarıda gelir.

Dışarıdan gelen hocalara 4 yılda verilen paraların haddi hesabı yok yazık.

Bir yıl yapılandırmaya git, kadro kur..

2. yıl şampiyon ol..

4 yılda biz bu uygulamayı görmedik. Hep hazır takım, hep hazır ısmarlama siparişli hocalarla başarı gelmez, verilen paralara yapılan emeklere yazık emekler boşa gitmesin.

 Şimdi liderle puan farkı 9 a çıktı lider içerde dışarıda kazanıyor zorda olsa Diyarbekir spor da bu alışkanlık bu süreklilik yok mayada tuz eksik bu gidişat inişli çıkışlı tam değil ve takım güven vermiyor.

Eğer ligde alt sıralardaki takımları yenemiyorsan şapkanı önüne koyup düşüneceksin 4 yıldır ben nerde hata yapıyorum neden şampiyon olamıyorum bunun hesabını kendi içinde yapıp eksiklerini görmelisin.

Görünen o ki şampiyonluk hayali başka bara kaldı gibi görünüyor Maça gelen 500 kişi vardı idea kalmayınca o seyircide maça gelmez başarı idea olmayan yerde seyirci ve taraftarda olmaz.

Bu her yerde taraftar aynı sporda başarı çıtası yükselmez taraftar istediği güven duyduğu takım ı sahada görmezse maça gelmez.

                                            AMEDSPOR ZİRVEYİ SEVDİ

               Kendi sahasında ligin güçlü takımlarından Nazilli Belediye sporu çok zorlu bir maçtan sonra 2–1 yenerek yoluna devam etti

Karşısında 4 haftadır yenilmeyen diri bir takım vardı.

İlk yarısını 1–0 yenik kapattığı maçın 2.yarısında oynadığı istekli futbol ve baskı ile son 10 dakikada bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi.

 Amedspor un her an skor yapacak maçı değiştirecek adamları var. Yine bu hafta Deniz Naki sahneye çıktı.  Kapanan rakibin defans bloğunu çözerek galibiyetin gelmesinde önemli rol oynadı.

 Dananın kuyruğu haftaya İstanbulspor Amedspor maçında kopacak. Erken final niteliğinde Amed spor kazanırsa ligde çok şey değişir beklide bu maç şampiyonluğu getirir.


Bu Makale 489 kere okunmuştur.