Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

HAYDİ DİYAR KUPAYI AL DİYARBAKIR’DA KARNAVAL OLSUN

Diyarbekirsppor yarı final maçında 1-0 rövanşında 1922 Tirespor u yeni stadyumda  40 bin kişi ile 4-0 yenerek yarı finale kaldı. Rakibi ise Ankara Demirspor oldu.

Bu gün Başakşehir Fatih Terim stadyumunda saat 16.00 başlayacak maç Diyarbekirspor için dönüm noktası olacak.

   Futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz.. Onlar bu şehre bu kupayı getirecek.. biz o kupayı başak şehir Fatih Terim  stadyumunda alıp Diyarbakıra geleceğiz. Hep beraber el ele birlik beraberlik içinde.

    İstanbul ve çevre ilerdeki taraftarlarımızı Başak şehir stadyumuna davet ediyoruz. Bu gün hep  beraber olacağız. Birlikten güç doğar misali takımımıza sahip çıkacağız. Sporcu kardeşlerimizde sahada gerekeni yapacaklar. Bizde onlara büyük destek olacağız onlara sonuna güveniyoruz.

    B.B Erzurumspor 3 ligden başladı dün süper lige çıktı.. Sakaryaspor geçen sezon finalde bizi yendi şimdi final oynuyor. 1.lig için Diyarbakır büyük bir şehir..  Genç bir nüfusu var.

Spora çok yatkın bir şehir.  Alt yapı potansiyel var.

Futbola aç bir şehiriz ve futbolu özleyen bir şehiriz.

   Bu gün İstanbul başak şehir Fatih Terim stadyumunda Ankara Demirspor u yenerek bu şehirdeki insanları ve sizlerle kalbi atan milyonlarca Diyarbakır  sevenlerini sevindirin.

   Her yıl finalden boş geri geldik.. Bu yıl kupayı  Başakşehir Fatih Terim stadında kaldırmadan gelmek yok sporcu yönetim taraftar yerel basın mülki amirler şehrin önde gelen kurumları bu memleket de yaşayan herkes bunun bilincinde herkes elini taşın altına koymalı.

    Feyzi İlhanlı ve Bilal Kadayıfçıoğlu büyük bir çaba içinde bütün şehir mülki amirleri bütün kurumları ile ticaret odası başta olmak üzere bu şehir kenetlenmeli.. Artık bu şehrin 3. ligde oynayacak ne sabrı nede tahammülü kaldı.Böyle büyük bir şehre süper lig yakışır.

Bu kendin mülki amiri ve idarecileri, hele ki Başsavcımız Kamil Erkut Güre'nin sporu ne kadar sevdiklerini biliyoruz .

  İstanbul’daki final maçında yanımızda herkesi  görmek istiyoruz. Hepsi Diyarbrkirspor’a destek veriyor sporu sevmeleri en büyük artımız. Gün birlik günü gün kenetlenme günü bu gün Diyarbakır şehri için zafer günü bu gün bu şehir için bir basamak yukarı çıkmak günü hep beraber el ele bu güzel bir günü şehrimize yaşatalım.


Bu Makale 1217 kere okunmuştur.