Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR DA ÜÇ PUAN SEVİNCİ

 

    Diyarbekirspor hafta içi Türkiye ziraat kupasında Elaziz belediyesini  yenerek moral buldu. Hafta sonu evinde lig maçında Halide Edip Adıvar’la karşılaştı  İlk yarıda  istediği oyunu oynayamayan pozisyon bulmakta zorlanan bir takım görüntüsündeydi  Diyarbekirspor ikinci yarıda erken golü bulunca biraz rahatladı

 

   Halide Edip Adıvar  yediği golden sonra kırmızı kart görmesine rağmen oyun disiplininden kopmadı genç diri dinamik bir takım birazda sert takım  ikinci golden sonra oyunun kontrolü Diyarbekırspora geçti Diyarbekirspor hala isteği oyunu sahaya yansıtmış değil. istediğimiz seviye ye gelmemiş iyi kaliteli bir kadro tam uyum sağlamamış oyunun bazı bölümlerinde kopuk kopuk  oynadılar.

 

  İkinci yarıda oyuna giren oyuncular iyi oynadı Diyarbekirspor  şu anda şampiyonluğa oynayacak takım görüntüsünde değil  Bu hafta Erzincan sporla  oynayacağıligin derby maçında deplasmanda alacağı sonuç  bir ölçüde takımın gücünü belirleyecek.

 

  Şampiyonluk hedefleyen takımların içerideki maçları kazanıp deplasmanlar dan da galibiyetler getirmesi lazım Diyarbekirspor ilk deplasman maçında Turgutluspor’dan farklı bir mağlubiyet aldı Bu ışığı Diyarbekirspor’da göremedik.

 

    Diyarbekirspor un bulunduğu takımların çoğu mahalle ve ilçe takımları Halide edip Adıvar  İstanbul şişli ilçesinin bir mahalle takımı ve bu  grupta böyle takımlar çoğunlukta  Kimse yanlış anlamasın rakipleri takımları küçük görme küçümseme anlamında söylemedim

 

     Diyarbakır gibi büyük metropol bir şehrin daha üst liglerde takımlarının olmasını dile getirmek için söyledim  Böyle alt ligler kentimizin takımlarına yakışmıyor. Sporda çok gerilerde kaldık ülkede futbol illeri giderken Diyarbakır’da geri gidiyor.

 

 

 

  Diyarbekirspor'un oynadığı oyun şampiyonluğa oynayan bir takımın görüntüsün’de değil sadece önemli olan üç puanı kazanmak güzeldi Diyrbekirspor'da üç puanı kazandı. Eğer rakip 10 kişi kalmasaydı böyle  fark olmazdı Rakip iyi dirençli koşan sert bir takımdı .Kırmızı kart görmesi oyun planını bozdu.

 

   Yinede maçı kazanan ve üç puanı taraftarlara armağan eden Diyarbekirsporu tebrik ediyoruz.İnşallah Erzincan spor maçından başlayarak iyi bir seri yapar ve istediğimiz sonuçları alırlar.

 

 


Bu Makale 1294 kere okunmuştur.