Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

BU ŞEHİRDE BİR TANE DİYARBAKIRSPOR VARDIR

Öyle bir şehir ki kendi, öz takımına ihanet edecek kadar sırt çevirecek kadar sırt çevirmiş Bir şehirde büyük bir takımı bu duruma getirmek marifet ister. Yıllardır Diyarbakırspor bu şehirde futbolda bölgeye öncülük ağabeylik yaptı bölge takımlarına hep sahip çıktı kucak açtı.

Diyarbakırsporun varlığı bu şehirde çok insanı rahatsız ediyor.Bunun önemli nedenlerinden biri dışarıdan sonra bu şehre gelen gelenek göreneklerimizi bozan her türlü siyasi ve örf adetlerimize ters gelen yaşayış tarzını benimseyen insanların takımımıza Diyarbakırspora memleketimize çok zararları olmuştur.

Gerektiği zaman yönetici yapmışız takımı emanet etmişiz sonu ne olmuş hüsran nedeni  kendi memleketine faydası olmayanın Diyarbakıra Diyarbakırspora ne faydası olacak. Bu şehirde spor bitmişse gençler kahve köşelerine çıkmışsa spora siyaset bulaşmışsa Gençlerimiz spordan uzaklaşmışsa sporcu yetişmiyorsa en büyük cezasını Diyarbakırspor çekmiştir.

Diyarbakırsporu borç altına sokup bu şehirden silmek için her şeyi yapmışlar. Yeni alternatif takımlar kurarak bazıları ismini bazılarıda renklerini ismini taklit ederek Diyarbakırsporun bu şehirdeki imajını silmeye çalışarak gençlerimizi Diyarbakırspordan uzak tutup  kendi öz geleneklerimizi unutturup siyasi amaçlara ve kahve köşelerine mahkum edip bu şehirde spora yer yok imajını olgunlaştırmaktır.

  Taklit etmek Diyiarbakırsporun asaletini büyüklüğünü gösterir Diyarbakırspor biraz sportif başarı yapmaya başlayınca eski düşmanları yeniden piyasaya çıktı. Her türlü oyunlara girerek Diyarbakırsporun yeniden hayata geçmesini engellemek için her yolu deneme çabasındalar.

Bu engellere rağmen Diyarbakırspor doğru yoldadır dostunu düşmanını da iyi tanımaktadır. Diyarbakırspor başkanı Ekrem Karakoç Diyarbakırspor için ne gerekiyorsa yapmaktadır. Diyarbakırsporun bu gün aldığı takım otobüsü birçok 3.l ve 2.Lİg takımlarında yoktur. Bu şehirde Diyarbakırspor tektir araması forması renkleri asla taklit edilmez Gerçeği varken Diyarbakırsporun taklit  yan ürünlerle uğraşacak zamanı yoktur.

  Diyarbakır şehri ne zaman kendi değerlerine sahip çıkarsa destek olursa sporda gelişme olacaktır.  Her şeyimizi sonradan bu şehre gelen gelenek göreneklerimizi inkar eden örf adetlerimize saygı göstermeyen insanların hegemonyasından kurtulursak bu memleket ve sporda düzelecektir.

 


Bu Makale 355 kere okunmuştur.

Yorumlar