Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPOR HANGİ ŞEHRİN TAKIMI

Diyarbakırspor en son 2009 -2010 sezonunda süper ligden düştü Diyarbakırspor art arda üç sezon üst üste küme düşerek amatör lige kadar geriledi. Diyarbakırspor'un bu dev çöküşündeki en büyük etkenlerden biri yönetimlerin ve mali sıkıntıların olduğunu biliyoruz.

   Yapılan yönetim hatalarından Diyarbakırspor bu hale geldi. Diyarbakırspor hangi şehrin takımı belli  değil Diyarbakırspor'u batıranlar talan edenler nereli onlara bir şey olmadı .Çaldıkları paranın sefasını sürüyorlar.

   Neden etiket Diyarbakırspor'un isminde kaldı neden kurban seçildi.Diyarbakırspor'un ismi altında cinlik yapan Diyarbakırspor'u çarpanlardan kimse küsmüyor da suçu olmayan Diyarbakırspor'dan neden küsüp uzak duruluyor.

   Diyarbakırspor bu durumda olması bazılarının hoşuna gidiyor 2001 yılında Diyarbakır’a tesis yapmak için gelen spor bakanını yuhalayan ve başbakan Osman diyen zevatlar ve buna seyirci kalanlar bu memleketin  büyük katilleri ve düşmanlarıdır.

  Amatör ligde de olsa bu şehrin ismini taşıyan temsil eden  takımı Diyarbakırspor'dur sahip çıkıp desteklemek her Diyarbakırlının vefa borcudur. Diyarbakırspor’un bu duruma düşmesine yönetenler mi sebep oldu yoksa ismi mi

   Amatör ligde de olsa Diyarbakırspor bu kentin en büyük markasıdır Dibe vurduğu kadar vurmuş .şehir olarak takımımıza sahip çıkmak en büyük görevimizdir  Bizler sahip çıkmazsak başkaları sahip çıkmaz sadece rant için kullanıp giderler.

  Cezayı neden kendi memleket takımımıza kesiyoruz neden küsüyoruz aksine daha çok sahiplenmeliyiz biz hancıya değil yolcuya sahip çıkıyoruz. Diyarbakırspor bu yüzden bu duruma düştü Yolcular handaki malları çalarak hepsi kervan makam sahibi oldu.Bu memleketin hakkı sizlere haram olsun

    Diyarbekirspor'a gelince 6 yıldır aynı tas aynı hamam misali değişen bir şey yok Diyarbakırspor’a asla alternatif olmaz.Diyarbakırspor bu şehirde var olduğu sürece alternatif yoktur.Diyarbekirspor bir aile şirketidir.Diyarbakırspor ise halkın takımıdır yayladaki çobanından fırıncısına simitçisinden boyacısına kadar herkesin takımıdır aradaki fark budur.


Bu Makale 1342 kere okunmuştur.