DİYARBEKİRSPOR LA MİSYONUMUZ DEVAM ETMELİ

Yeni bir sezon öncesi hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve ona göre transferler yapan Diyarbekirspor Ankara patalyada kondisyon ve güç topluyor.

İyi bir kamp dönemi geçirerek sezona sorunsuz girmeyi hedefleyen Diyarbekirspor transferde devam ediyor.

Takımın aksayan belli bölgelerine transfer yapılması lazım bu transferler yeterli değil  kuralar çekildi ciddi ve zor rakiplerin bulunduğu bir gruba düştü.Her zaman Diyarbekirspor konum ne olursa olsuın bulunduğu ligde en büyük favoridir.

Diyarbakırsporun logosunu alan ve Diyarbakırsporun misyonu olarak devam etmek isteyen Diyarbekirspora taraftarlarda sıcak bakıyor.

Bu konuda herkesin elini taşın altına koyması bekleniliyor.

Uzun zamandır Diyarbakırspor bu memleket siyasete kurban gitti en başta da Diyarbakırspor kurban seçildi ve kalemi kırıldı.

Şimdi dibe vurmuş 2. amatör kümede 5 yıldır yerinde sayıyor.

Diyarbakırsporu elinde tutanlar insan bozuntusu zevatlar menfaat peşinde  ve ordan çıkması çok zor 20 yılda yerinde  kalsa bu zevatların umrunda değil onlar ölü haldeyken Diyarbakırspor çarpmak için elinden geleni yapıyorlar. Aldığımız duyumlara göre Diyarbakırspor adı altında Diyarbakır dışında büyük şehirlerde  milletten yardım toplanıyor Bu konuda hemşehrelerimiz dikkat etmesi lazım böyle ucuz adamların ekmeğine yağ sürmeyin ki bomba ellerinde patlasın en mantıklısı misyonunu devam ettirecek Diyarbekirspora kentin sahip çıkmasıdır. Bir şehir takımsız asla olmaz hele Diyarbakırsporsuz asla olmaz Diyarbakırspor yeniden liglere dönmeli ve liglere renk katmalıdır.

Diyarbakır şehrine coşku vermelidir. Bu işi bilen insanların yeniden Diyarbakırsporun yapılanması için Diyarbekirspor çatısı altında birleşip Feyzi İlhanli ile yeni projeler üretilmelidir.Taraftarlar bu konuda atılacak olumlu adımları heyecanla bekliyor. Güzel şehrimizin güzide takımını yeniden yaşatmak hepimizin görevi bu kişilerin değil bu kente yaşayan herkesin görevi herkes üstüne düşeni yaparsa sorun kalmaz Yalnız geçmişte Diyarbakırspora zarar verenlerin bu yapılanmadan uzak tutulmaları gerekir Bir daha Diyarbakır şehri böyle günleri görmemek için  kaliteli düzgün insanlarla yola çıkmalıdır.Yoksa başarı başka türlü gelmez. Bu şehir asla düzelmez.