Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR VE AMEDSPOR 2.YARIYA HAZIR!

Diyarbekirspor ikinci yarıyı hazırlık larını  Antalya da tamamlayarak kente dönerek deplasman’da oynayacağı İstanbul  Anadolu Bağcılar maçını düşünmeye başladı.Beş yıldır bir üst ikinci lige çıkmak için mücadele eden her yıl çeşitli nedenlerle bir türlü istediğini elde edemeyen Diyarbekirspor bu yıl  2.lige çıkmak için yoğun bir tempo ile hazırlanıyor.

İlk yarıda özellikle evinde çok önemli iki maç kaybeden Diyarbekirspor  eline geçirdiği avantaja bir çok  rakibinide ortak etti . Ara transferde sıkıntı çektiği sol kanada iki adam alırsa takım sahada iyi olacak iyi kaliteli bir kadrosu var Osman hoca ve ekibi elindeki malzemeyi iyi kullanırsa sezon sonu şampiyonluk sevincini bu kente yaşatabilir.

Amedspora gelince yaptığı kongrede aday çıkmayınca yoluna Nurullah Edemen’le yola devam eden Amedspor ikinci yarıya iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ilk yarıda kaybettiği puanları ve yaraları sarmaya çalışacak.ilk yarıda oynadığı maçlarda geçen yıla göre büyük bir düşüş yaşadı ve hedefinden çok uzaklaştı. İkinci yarıda kaybettiği prestij ve güvenini taraftarlarına.

Son dönemlerde karate sporundan iyi haberler geliyor diyarbekirspor kulübünün bünyesinde olan sporcularımız deyim yerinde ise bütün organizasyon ve şampiyonalarda adeta madalyaları topluyorlar ve ve kentimizin ismini gündemde tutarak onurlandırıyorlar.

Kent dinamiklerinin ve Diyarbekirsporun bu sporculara sahip çıkıp iyi imkanlar sunmaları lazım yarın İstanbul’daki büyük kulüpler bu sporculara sahip çıkarsa sakın zorunuza gitmesin umarım herkes kendi imkanları ile ayakta tutunmaya çalişan karatecilerimize sahip çıkar sportif alanda en başarılı olan ve bu şehre itibar kazandıran onlar değerlerimize sahip çıkalım başarı ancak öyle gelir.

Diğer bir sevindirici haberde büyük stadyumun bitme aşamasına gelmesi bu kent adına sevindiricidir. Diyarbakır büyük bir şehir genç nüfusun en çok olduğu şehirlerin başında geliyor.Ne kadar çok spor tesisleri olursa o kadar çok sporcu yetişir başarı gelir.

Biz bu memleketin insanları olarak bu memleketin sporuna katkıda bulunmak için elimizden ne geliyorsa yapıp yanlışları kendimizce eleştrip katkıda bulunmak hem bizim hemde tüm Diyarbakıra gönül verenlerin vazifesidir Herkeste bunu biliyoki iyi bir takım halkıyla birleştiği zaman en büyük zafer ve başarıyı o zaman kazanacaktır.


Bu Makale 5355 kere okunmuştur.