Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR’DA PATRON KİM…

Geçen hafta ligin güçlü takımlarından Pazar spora yenilen Diyarbekirspor kendi sahasında Ankara Demirspor a karşı maçın başından yediği erken golle sonuna kadar yenik oynadığı maçı kaybederek ideasından biraz uzaklaştı.

Evine ligin zayıf takımlarını bile yenerken büyük sıkıntı çeken Diyarbekirspor Kendi sahasında Ankara Demirspor da yenildi. Diyarbekırspor bu isteksiz basiretsiz futbolu büyük tepki aldı.

Sezona iyi başlayan ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Diyarbekir spor sonraki haftalarda puan ve galibiyete hasret kaldı.

Oynadığı futbol ile umut vermeyen her hafta değişik bir kadro ile mücadele eden Diyarbekirspor da işler çok karıştı. Bu sistem bu taktikle bu istikrarsız futbol ile bu menajer le bu teknik heyet le zor galibiyet alır.

Her gelen takım zorlanmadan elini kolunu sallayarak 3 puanı alıp gidiyor. Takım ruhu yok yardımlaşma yok oynadığı sistem belli değil bu mantalite ile maç kazanılmaz. Bu gün 2 bin civarında seyirci maçlara geliyor. Yarın bunlarda gelmeyebilir başkan eğer Bilal Kadayıfçıoğlu ise radikal kararlar almalıdır.

Menajer Numan ve Bayram toysal la yollar ayırmalıdır. Bu takımda kaç tane başkan var işi kimler idare ediyor belli değildir. Menajer Numan yaptığı hatalarla verdiği zararlara rağmen neden hala Diyarbekirsporda tutuluyor.

Diyarbekirspor da onlarca teknik adam değişti  dört yıldır patron Numan!dır her işe karışıyor kimse Numan’a karışamıyor..

Bayram toysal ve ekibi yetersiz.

Alınan neticeler oynan oyun ortada. Bu takım bu oyun bu tablo ile şampiyonluk çok zor kimseyi kandırmaya gerek yok. Bayram toysal al Numan’ı yanına git verdiğiniz zarar çok işte son numaranız para için komisyon için adam oynatıyorsunuz sol beke 100 bin bonservis parası ver 18 e alma stoperden sol bek çıkar.

İyi oyuncuları yanında oturt (Aykut çiftçi ve Arda gibi ) topa kafa vurmak bilmeyen adamı oynat. Çok yazık çok çok gereksiz Diyarbakır spor taraftarı bu işi sizden daha iyi biliyor. Hani halkın takımıydı. Hani her şey yolunda gidecekti.

Maalesef değişen bir şey olmadı aynı tas aynı hamam misali devam ediliyor.

Numan K. maraşta dondurmacı bile olamaz yeter artık düş bu takımın yakasından Sn Diyarbekirspor başkanı Bilal kadayıfçı oğlu Numan ı ve ekibini gönder inan bu işten Diyarbekirspor karlı çıkacaktır Camiada istenmeyen bir adamı tutmak kalması için ısrar edilmesi bizleri düşündürüyor.

Bu takımın başkanı kim işleri kim idare ediyor taraftarlar bunu çok merak ediyor.


Bu Makale 1452 kere okunmuştur.