Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR’DAN ALTIN VURUŞ

Diyarbekir spor deplasmanda ilk yarının son maçın da Bursaspor un pilot takımı Yeşil Bursa yı deplasmanda 1-0 yenerek altın değerinde üç puan aldı,Ligi de liderin arkasında ikinci sırada bitirdi.

  Bu sezon Kurduğu kadro kalitesi ile 3.ligin üstünde bir kadrosu olan Diyarbekir spor gol yollarında sıkıntı çekiyor .Sezon başında dört golcü oyuncu transfer eden Şimdiye kadar istediği verimi bu oyuncularından alamdı.

  Diyarbekir spor un golcülerinden ses yok.Yükü hep orta saha oyuncuları taşıdı. Takıma katkı sağladı.

  Sezon başında büyük sıkıntı çeken ve çok basit goller yiyen defans son üç maçta gol yemedi.Mutlaka bunda teknik heyetin katkısı çoktur.

   Sezon başından beri orta saha oyuncuları Diyarbekir sporu sırtlıyor.Özellikle Mehmet Özdıraz kritik maçlarda attığı gollerle takıma sunduğu katkı ile formasının hakkını veren gerçek profesyonel futbolcudur. Diğer futbolcularında Mehmet Özdıraz gibi sorumluluk alması lazım

   Yeni teknik direktörümüz Osman Özdemir in  isteği oyun sistemi sahaya da yansıyınca istediği sonuçlarda geliyor.

  Ara transferde eksik sıkıntı duyulan mevkilere yapacağı   transferlerle ve  ikinci yarı hazırlık kampı Osman Özdemir le  Diyarbekir spor a şampiyonluk getirecektir.

  Amed spor evindeki geleneği yine sürdürdü Tokat spor la evinde berabere kalarak yine çok önemli iki puan kaybetti. Maçın başlarında bulduğu golle öne geçen ve gol pozisyonları bulan Amed spor maçın sonlarında geriye yaslanınca golde gecikmedi .Son dakikalarda yediği golle rakibine iyi oynadığı maçta rakibine yine bir puan ikram etti.

   Sezon başından beri maddi sıkıntılarla uğraşan Amed sporun bu sezon bütün maçlarına yansıdı. Giden oyuncularının ve cezalı sakat oyuncuların yerine  Ahmet Akcan formayı gençlere teslim etti.

   Son Tokat spor  maçında takımı alt yapıdan takviye eden Ahmet hocanın aşısı tuttu gibi gençler göz doldurdu. Alt yapıdan gelen oynayan futbolcuların takıma katkısı çok olur.Lig hedefinden  çok uzaklaşan Amed spor’un pahalı transfer yerine alt yapısındaki geç yeteneklere sahip çıkarsa daha çok verim alır


Bu Makale 1012 kere okunmuştur.