Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR'U KURTARMAK YAŞATMAK SİZİN ELERİNİZDE

Diyarbekirspor un yeniden yaşaması için herkesin elini taşın altına koyması lazım ne kadar borcu var nasıl kurtulur masaya yatırıp sorunları çözmek lazım herkes birilerinin adım atmasını bekliyor. 

Birileri öncü olursa Diyarbekirspor çok çabuk kurtulur sorunlarından. Hep beraber bu işe sahip çıkalım. Bu Diyarbakır şehrinin en büyük sorunu ve inşallah çözülecek.

Yazık Diyarbakır gibi büyük bir şehre bu yakışmıyor. Neden Diyarbekirspor sahip çıkılmıyor. Şimdiki Diyarbekirspor'un isim hakkı büyük şehir belediyesinde çalışan bir personelin elinde.

Sayın valimiz Hüseyin Aksoy, Sayın Büyükşehir belediyesi kayyum başkanımız Cumali Atilla sayın başsavcımız Kamil Erkut sizden ricamız bu işe el atın.  Diyarbekirspor'un yeniden taraftarına şehrine kavuşması için yardımlarınızı bekliyoruz. Bu işi çözecek kişiler sizlersiniz size güveniyoruz.

Şehrimizin güzide kulübü her Diyarbakırlının kalbindeki tek takımını yaşatmak için size güveniyoruz.

Diyarbekirspor'u yönetenlerin örtbas ettiği kapanmasına sebep olan yolsuzlukların dosyası ve mahkemesi mart ayına ertelendi. Diyarbekirspor'u usulsüzlük yaparak zarara uğratanların devlet ve yargı önünde hesap vermesini istiyoruz.

Diyarbekirspor'umuzun yaşamasını istiyoruz. Bunu yalnız ben değil bütün Diyarbakırlı ve Diyarbekirspor'u sevenler istiyor.

Diyarbakır’ın bu güçleri bir araya gelip kayyum heyeti de oluşturursa çözüm bulunursa şehrimizin göz bebeği Diyarbekirspor'u kurtarabiliriz.

DİYARBEKİRSPOR DEPLASMAN FATİHİ

                    Sezonun ilk yarısında 2 teknik adam değiştirmesine rağmen inişli çıkışlı bir grafik çizen oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Diyarbekirspor ikinci yarıya çok iyi başladı.

Devre arasında bazı sporcu ve teknik direktörle yollarını ayıran ve yeni bir teknik direktör getiren Diyarbekirspor kan değişikliği önemli.

Ahmet Duman'ın teknik patronla getirilmesi; yani yaşanan kan değişikliği de yaradı gibi görünüyor.

Tarsus idman yurdu karşısında İlk golü yemesine rağmen oyun disiplininden kopmayan ve zor bir deplasmandan firesiz dönmenin mutluluğunu yaşadı.

İlk yarıda evinde 2–1 yenildiği Tarsus idman yurdunu deplasmanda 3–2 yenerek büyük alkış aldı ve taraftarlarını sevindirdi.

Eğer yenilseydi lige havlu atacaktı. Çok kritik bir maçtı. Afjet Afyon sporun dışında idealı takımlar puan kaybetti. İkinci yarı çok çetin ve zor geçecek. Bütün takımlar ara transferde güçlendi.

Puanlar aslanın ağzında.

Bundan sonra oynayacağı maçlar hepsi önemli…

İnşallah Diyarbekirspor çok istediği şampiyonluğu bu sezon yakalar taraftarlarına bu sevinci yaşatır.


Bu Makale 577 kere okunmuştur.