Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

HER ŞEY SON HAFTAYA KALDI…

Amed Sfk  deplasmanda  Ankara temsilcisi Hacetepe ile  0-0 berebere kalarak ideasını son haftaya bıraktı Rakibi İstanbulspor ise zorlu Kocaeli birlik maçından deplasmanda altın değerinde 1 puan alarak ligin bitimine  1 hafta kala 2 puanlık avantajını korudu .Deyim yerindeyse  dananın kuyruğu son hafta kopacak gibi İstanbulspor son  hafta  evinde Sivas Belediyespor la oynarken Amed sfk  ise yine  evinde Kahramanmaraş sporu  konuk edecek  Amed Sfk  Kahraman Maraş spor maçını kazanıp rakibinin kaybetmesini beklemekten başka şansı yok .Evinde çok önemli kritik maçlar kaybeden son haftalardaki cezalar nedeniyle golcülerinden mahrum olan Amed Skf gol yolarında sıkıntılı bunu son oynadığı maçlarda herkes gördü. Bu gün  Amed Sfk nin golcüleri bu maçlarda eğer oynamış olsaydı belki bu gün liderde olabilirdi.

Diyarbekirspor  evinde son oynadığı maçta ligden düşmesi kesinleşen Orduspor u tek golle 1-0 geçti .Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan ve artık play off maçlarını düşünen ve  yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan iyi oyuncularını dinlendiren Diyarbekırspor evindeki ideasız  bir maçı 3 puan alarak kapattı.Seyircinin çok az olduğu seyir zevki düşük seyirciyi uyutan  bir maç izledik. Play off a kalmayı daha önce garanti eden Diyarbekırspor 3 mayısta oynayacağı Darıca Gençler birliği maçını düşünmeye başladı Her sezon büyük umutlarla lige başlayan sonra play off tan lige çıkmaya çalışan Diyarbekirspor daha önce 3 play of ta 3 final kaybetti. Umarız bu sezon  bu kez bir üst lige çıkarak kupayı Diyarbakır a getirirler.

    Diyarbakır ın  33 bin kişilik yeni stadyumu büyük ihtimalle Ağustos ayında açılacak. Bu süre içinde hedefi olan 2 takımızın bir üst lige çıkması en büyük temennimiz dir.Son yıllarda sporda dibe vuran Diyarbakır ın önümüzdeki yıl sporda  takımlarımızın atılım yapmasını bekliyoruz. İki takımımızada başarılar diliyoruz.Yolları açık olsun  kazanan Diyarbakır kenti olsun.


Bu Makale 474 kere okunmuştur.