Görüş Bildir

SAĞLIĞIN SESİ

Prof.Dr.Mustafa Kemal ÇELEN
Prof.Dr.Mustafa Kemal ÇELEN

mkcelen@hotmail.com

YAŞASIN CUMHURUN HÂKİMİYETİ!

 

Değerli okurlarım yıllardır size bu satırlardan sağlık dışında bir konu ile seslenmemişimdir. Ancak içinde bulunduğumuz günler geleceğimiz açısından son derece önemli…

TSK içindeki FETÖ/PDY bağlantılı bir grup asker darbe girişiminde bulunmuş, Türkiye halkının ortak duruşu sayesinde kalkışma püskürtülmüştür. Bu konuda Ulusuna sahip çıkan herkese, bir ömür boyu minnettar kalacağımız kesindir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti artık cunta anlayışına hakim kişi ve gruplara geçit vermeyecek kadar demokratik ve ayakları yere sağlam basan bir zihniyete mensuptur. Bu konuda başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet yetkililerine sonra da kahraman ordu mensupları ve emniyet güçlerine ama bilhassa ülkesini seven halkımıza sonsuz teşekkürler. Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim.

Hiçbir güç milletin kararından daha üstün değildir. Bazen bir musibet bin nasihatten daha muktedirdir. Bu anlamda her olaya olumlu pencereden bakılabilmelidir. Bu olaydan sonra devletin birçok etkin makamlarına sızmış olan illegal yapıların temizlenmesinde daha etkin inisiyatiflerin kullanılacağını umut etmekteyim.

Türkiye'de yeni bir darbe girişimiyle daha karşı karşıya kalındı ve büyük bir badirenin atlatıldıi. Türkiye'de önceki akşam bir grup insanlık düşmanı tarafından gerçekleştirilen askeri kalkışma sadece seçilmiş hükümete karşı değil tüm halka ve İslam ümmetine karşı yapılmış bir darbe girişimiydi,15 Temmuz'un Türkiye için yeni bir milat oldu.

Halkını seven ve devletine bağlı vatan evlatlarına devletin her kademesinde ihtiyaç olduğu bu sürecin başarıya ulaşacağına kesinlikle inanıyorum. Bizi yıkamayan her girişimin bizi daha da güçlü hale getireceği tartışmasız bir gerçektir.

Yaşasın Cumhurun hakimiyeti… Sağlıkla kalın…


Bu Makale 3043 kere okunmuştur.