Zeo Jaweed sözleri unutunca…

TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye Final programında Zeo kendi yazdığı sözleri unuttu, jüri ve seyirciler ise destek verdi.

Haberler 18.02.2015 - 21:25 Son Güncelleme : 18.02.2015 - 21:25

Bu akşam TV8de yayınlanan O Ses Türkiye Final programının yarışmacısı Zeo Jaweed kendi yazdığı sözleri unuttu. Hadisenin ekibinde yer alan Zeoya Hadise de destek verdi.

>Hadise; Zeo sabaha kadar çalıştı, sözleri sabah 11’de bitirdi o yüzden unutması normal diye konuştu. Zeo, ekrana görüntü gelmediği için sözleri kaçırdığını söyledi

Arial,sans-serif mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA>Zeonun ikinci denemesinde sözler yine promptera yansımayınca, elindeki kağıttan sözleri okumak isteyen Zeoya Acun Ilıcalı İstersen eski bir şarkını söyle teklifine Ben kendime güveniyorum bu defa söyleyeceğim, çok özür diliyorum diyen Zeo nota sehpası istedi ve şarkı sözlerini oraya yerleştirip bu kez şarkısını söyleyebildi.

Ana Sayfaya Git