Bebeğine ragnar ismini verdi

Diyarbakırlı Güven Arslan (34), yeni doğan oğluna, hayranı olduğu, bölümlerini tekrar tekrar izlediği 'Vikingler' dizisinin başkarakteri Ragnar Lodbrok'un ismini verdi.

Haberler 11.01.2022 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Kentte, mobilya sektöründe çalan Güven Arslan ile Sibel Aslan (26) çiftinin geçen hafta erkek bir çocuklar dünyaya geldi. çocuklarnn cinsiyetini örendikten sonra Rüzgar adn vermeyi düünen çiftten Güven Arslan, bu kararndan vazgeçip, oluna Vikingler dizisinin bakarakteri, geleneksel kaynaklara göre Danimarka ve sveç kral olan Ragnar Lodbrokun ismini koydu. Diziyi çok sevdiini ve bakarakter Ragnar Lodbrokun gerçek hayatnn kendisini etkilediini belirten Arslan, bu durumda çok mutlu olduunu söyledi. Güven Arslan, Eskiden beri Viking filmlerini, çizgi filmlerini izliyordum. çok houma gidiyordu. Ragnarn filmdeki karakteri, hayat çok houma gitmiti. Harikayd, çok beenmitim. Ayn zamanda çok yakklyd. zlerken de hayal ediyordum. Acaba benim de böyle bir olum olsayd, karizma olsayd diye düünüyordum. Aabeyim ile isim konusunu konuuyorduk. Ragnara müsaade edilse ismini Ragnar brakabileceimi söyledim, o da olabileceini belirtti. Daha sonra aabeyim nüfus memuru olan bir arkadan aradm. O da W, X ve Q harfi olmad sürece sknt olmayacan söyledi. Bu haberi alnca çok sevindim dedi.

NORVEçTE RAGNAR SM çOK POPÜLER

Nüfus Müdürlüü dönüü einin bu duruma inanmadn ifade eden Arslan, ok oldu. Geçici kimlii gösterince inand ama kendisinin çocua Rüzgar diye sesleneceini söyledi. Hatta büyük kzm da annesinin etkisiyle Rüzgar diyor. Ragnar, gerçek bir karakter. ki ei olmu, ilk ei Lagerta. O da Ragnar gibi büyük bir savaç. En büyük kadn savaçlardan biriymi. Norveçte Ragnar ismi çok popüler. Ama herkese bu isim verilmiyormu. Devletten izin alnmas gerekiyormu. Bir Viking hayranydm. Viking ailesi olarak Türkiyede bir ilk olduumu düünüyorum. çok mutluyum diye konutu.

BATAN BER RÜZGAR SMN VERMEY DÜÜNÜYORDUK

2si kz 3 çocuk annesi Sibel Arslan da Ragnar ismini ilk duyduunda çok ardn belirterek, çünkü batan beri Rüzgar ismini düünüyorduk. Rüzgar demek istediimi söyledim. Kimlikte görünce ok oldum. Sen çok sevdiin için Ragnar olarak koyabilirsin dedim. Diziyi ben de arada çocuklardan vakit kalnca eimle izliyorum. çok güzel bir dizi ama eim hayran olduu için tekrar tekrar izliyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git