Diyarbakır İkinci Oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda, "Yıldızlar geleneksel düzenlemesiz dal" kategorisinde Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü ekibi ikinciliği elde etti.

Haberler 11.07.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yalovada düzenlenen ve Ankara, Adyaman, Bayburt, Bursa, Tekirda, Trabzon, Tokat, Aydn, Antalya, Denizli, Erzurum, Diyarbakr ve Gaziantepden toplam 13 ekibin yer ald ampiyona, bugün Yldzlar geleneksel düzenlemesiz dal kategorisi ile sona erdi.

KNCLK DYARBAKIRA

Bar Manço Açk Hava Tiyatrosunda gerçekleen yarmada, bu kategoride birincilii Erzurum Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ekibi kazand. Diyarbakr Gençlik ve Spor Kulübü ekibi ikinci, Gaziantep ahinbey Halk Eitim Merkezi spor kulübü ise üçüncü oldu.

Birinci olan Erzurum Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ekibine ödülünü Yalova Belediye Bakan Vekili Julide Güner, ikinci olan Diyarbakr Gençlik ve Spor Kulübü ekibine Türkiye Halk Oyunlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Malkoçolu ve Yalova Belediyesi Kültür Müdürü Sinan çuhadar, üçüncü olan Gaziantep ahinbey Halk Eitim Merkezi spor kulübü ise ödülünü Türkiye Halk Oyunlar Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Bakan Ali Özçelik ve Marmara Koordinatörü Kenan çelik verdi.

Ana Sayfaya Git