Failler teslim oldu

Diyarbakır'da 1 kişinin öldüğü kıraathane saldırısının aranan 2 şüphelisi teslim oldu.

Haberler 14.04.2022 - 02:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda 1 kiinin öldüü 3 kiinin yaraland kraathane saldrs ile ilgili olarak aranan 2 üpheli, silahlaryla birlikte polise teslim oldu.

Olay, 5 Nisan günü akam saatlerinde Kayapnar ilçesi Diclekent Mahallesi Mahabad Bulvarnda meydana geldi. Husumetli olduklar akrabalarnn oturduu kraathanenin önüne otomobille gelen kiiler, tabancalarla içeriye ate açt. Saldrda 4 kii yaraland.

FALLER TESLM OLDU

Saldrganlar kaçarken, ihbar üzerine adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Yarallar, ilk müdahalenin ardndan ambulanslarla hastaneye kaldrld. Yarallardan Mervan Yalçn, 7 Nisanda tedavi gördüü hastanede yaplan müdahalelere ramen kurtarlamad. Dier yarallar da tedavilerinin ardndan taburcu edildi.

BR ÖLÜ Üç YARALI

Olayla ilgili gözaltna alnan bir üpheli, emniyetteki ilemlerinin ardndan çkarld mahkemece adli kontrolle serbest brakld.

l Emniyet Müdürlüünce tespit edilen ve yakalanmasna çallan üphelilerden M.K. ve B.K., saldr srasnda kullandklar deerlendirilen silahlarla birlikte polis merkezine giderek, teslim oldu. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git