Karaloğlu OSB'de

Vali Münir Karaloğlu, Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.

Haberler 22.08.2020 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn geliimine yönelik yapt çalmalara tüm hzyla devam eden Vali Karalolu, kamusal alanda hizmet sunan kurum ve kurululara yapt ziyaret ve incelemelerini de ara vermeden sürdürüyor.

Bu kapsamda yapt ve Vali Yardmcs Ömer Cokun ile OSB Yönetim Kurulu Bakan Aziz Odabann da yer ald OSB ziyaretinde, Yönetim Kurulu Üyeleri ile atlacak admlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakknda bir toplant gerçekletiren Vali Karalolu, yaplan çalmalar yerinde görmek üzere toplant sonrasnda bölgede faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.

FABRKALARI NCELED

ncelemelerinde yetkililerden yaplan çalmalar hakknda bilgi alan Vali Karalolu, Özellikle ARGE çalmalarnn üzerinde durulmasn ve bu alanda yaplacak çalmalara önem verilmesini tavsiye etti.

Organize Sanayi Bölgesinin ehrin kalknmas ve gelimesinde salad istihdam, yapt çalmalar ve üretilen çktlar ile önemli bir yere sahip olduuna vurgu yapan Vali Karalolu, tedarik ve üretim süreci hakknda yetkililerle istiarelerde bulundu.

Ziyaret ettii fabrikalardaki üretim alanlarn tek tek inceleyen ve çalanlarla da sohbet eden Vali Karalolu, yaanan pandemi sürecinde alnan tedbirlere, çalma alanlarnda riayet edilmesinin altn çizdi.

Ana Sayfaya Git