Kırsalda Off-Road

Giresun Çotanak Off-Road Kulübü üyeleri, Eğil ilçesindeki Yatır İlkokulunun ihtiyaçlarını giderdi, araçlarına bindirdikleri çocukları arazide gezdirdi.

Haberler 21.05.2022 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Giresun çotanak Off Road Kulübü üyeleri, Diyarbakrn Eil ilçesinin krsal Yatr Mahallesindeki okulun ihtiyaçlarn giderdi, çocuklar araçlaryla gezdirdi.

Giresunda memur, öretmen, esnaf ve içilerden oluanlarn kurduu çotanak Off-Road Kulübü üyeleri, Diyarbakr Off-Road Festivaline katlmak üzere kente geldi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamnda bir köy okuluna destek olmak isteyen kulüp üyeleri, yaklak 20 araçlk konvoyla krsal Yatr Mahallesini ziyaret etti.

Kulüp üyeleri, araçlaryla getirdikleri krtasiye, boya, masa ve dolap gibi malzemeleri okula yerletirdi.

Daha sonra köydeki çocuklarla keman eliinde horon oynayan kulüp üyeleri, tantmn yaptklar off-road araçlarna çocuklar bindirdi.

çocuklar, off-road araçlaryla arazide yolculuk yapmann mutluluunu yaad.

- Off-road ile ilgili bilgi vermeyi istedik

Kulüp Bakan Akn Aras, AA muhabirine, festival için geldikleri kentte krsaldaki örencilerin yüreklerine dokunmak istediklerini söyledi.

Hayata geçirdikleri projeyle okulun ihtiyaçlarn karladklarn ve krsaldaki çocuklara yartklar araçlar tanttklarn kaydeden Aras, öyle konutu:

Buradaki kardelerimize off-road araçlarn gösterip bu sporu tantmay, off-road ile ilgili bilgi vermeyi istedik. Krsaldaki genç kardelerimiz bu spora uzak kalyor, ulaamyor. Onlara ulap bu iin içine dahil etmek istedik. çocuklar köyde araçlara bindirdik. çocuklarn gözlerindeki lty, mutluluu görmek bizi de çok mutlu etti. Bu mutluluk tekrar gelmemize sebep olacak inallah.

- Büyük tekerlekli araçlarla vakit geçirdiler

Kulüp üyesi Ahmet Ocak ise çocuklar sevindirmek adna böyle bir projede yer ald için mutlu olduunu belirtti.

Farkl köy okullarna da gidip etkinlik yapmay planladklarn ifade eden Ocak, çocuklar araçlarmzla gezdirdik, çok memnun kaldlar. Belki de hayatlarnda göremedikleri büyük tekerlekli araçlarla vakit geçirdiler. Onlar için çok büyük farkllk oldu. Bu durumdan biz de memnun olduk. ifadelerini kulland.

- Araca binince çok mutlu oldum

4. snf örencisi 10 yandaki Yusuf Eymen Muzaç da mahallede araçlar görünce ardn ve çok heyecanlandn anlatt.

Arkadalaryla unutulmaz bir gün yaadn kaydeden Muzaç, Arabalara bindiimizde çok hzl olduklarn fark ettim. Bu araçlarn sadece oyuncaklarn görmütüm. lk kez böyle bir heyecan yaadm, çok mutlu oldum. dedi.

Ana snf örencisi 6 yandaki Alperen Özdemir ise mahallelerinde araçlar görünce ardn belirterek, Yar arabalar olduunu örendik. Araca binince çok mutlu oldum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git