Üç Müşterisini Arabalandırdı

Forum Diyarbakır AVM 3. yılında üç müşterisini araba sahibi yaptı. Otomobillerin çekişi sanatcı Hande Yener'in konseriyle gerçekleştirildi. AVM'nin Müdürü Bulut, "öncelikli adres olmaya devam ediyoruz" dedi.

Haberler 17.09.2018 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydou bölgesinin en büyük alveri merkezi ünvann elinde bulunduran Forum Diyarbakr Alveri Merkezi (AVM) 3. ylnda, 3 Ford Fiesta ve Hande Yener konserli hediye kampanyas muhteem görüntülere sahne oldu. Milli Piyango daresi yetkilileri ve noter huzurunda yaplan çekilite 3 Ford Fiesta sahiplerini bulurken, popun kraliçesi olarak adlandrlan Hande Yener ise konser verdi. Yenerin konresinde izdiham yaand.

Düzenledii imza günü ve konserlerle youn ilgi gören sanatçlar Diyarbakrllarla buluturan Forum Diyarbakr AVM, 3ncü ylna özel olarak düzenledii kampanyada 3 otomobil çekiliini Hande Yener konseriyle gerçekletirdi. çekili öncesi konuan Forum Diyarbakr AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut, AVMnin 3. ylnda müterilerin ilgisiyle her geçen gün daha da büyüyerek, Diyarbakrllara hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

ÖNCELKL ADRES OLMAYA HIZ KESMEDEN DEVAM EDYORUZ

Son düzenlenen kampanyann temasna deinen Bulut, öyle konutu: Forum Diyarbakr ailesi olarak uluslar ve uluslar aras i ortamz 120 saygn ortamzla birlikte siz deerli misafirlerimizin keyifli zaman geçirmesinin yan sra kazançl alverileriniz için öncelikli adres olmaya hz kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamada AVMmizin açlndan bu yana 3 kez yapmakta olduumuz alveri kampanyamzn ödülleri olan 3 Ford Fiestann talihlilerini belirlemek üzere popun kraliçesi Hande Yener ile birlikte sizlerle bir arada olmann hakl gururunu yayoruz. Forum Diyarbakrn bu yl 3. Yan kutluyoruz. Bu nedenle 3üncü kez geçekletirdiimiz kampanyann hediyesinin de bu temadan yola çkarak, 3 Ford Fiesta olarak belirledik. 2015 ylnda hep beraber çktmz bu yolda, her geçen gün sizlerin teveccühleriyle büyüyen averi merkezimizin düzenlediimiz kampanya verileri sayesinde doru yolda olduumuzu gösterdi bize. Bu sonuçlar bizleri gururlandrrken, ayn zamanda sizlere özel, yeni farkndalk yaratacak, etkinlik ve kampanyalar yapma konusunda bizleri cesaretlendiriyor. Bu anlamada bu sorumluluk bilinciyle çaltmz hepinizin bilmesini isterim.

çEKLTE ARABALAR SAHPLERN BULDU

Bulutun konumasnn ardndan Forum AVM içerisinde kurulan standa 3 Ford Fiestann sahipleri bulmalar için Milli Piyango daresi yetkilileri ve noter huzurunda çekili düzenlendi. çekili sonucunda 169893 katlm numarasyla Yiit Gültepe, 770211 katlm numarasyla Sedat Özuur ve 220107 katlm nurasyla Gökhan Teymur 3 Ford Fiestann sahibi oldu.

MUHTEEM KONSER

çeki sonras ise sahne alan popun kraliçesi Hande Yener, hayranlarn söyledii birbirinden güzel parçalarla adeta coturdu. Konseri dinlemeye gelen Yenerin hayranlar zaman zaman izdihama neden oldu. Yüzlerce hayrannn telefonlarna sarlarak Yenerin fotorafn çekmeleri renkli görüntülere sahne oldu.

Ana Sayfaya Git