Yoldan geçerken vurulmuşlardı

Diyarbakır’da silahlı saldırının ortasında kalan diş hekimi ve oğlunun tedavisi sürüyor. Vali Yardımcısı Cıdıroğlu, diş hekimi Elmacıyı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Haberler 30.08.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda geçtiimiz gün silahl saldrnn ortasnda kalan ve yaralanan Az ve Di Sal Hastanesinde görevli Di Hekimi Mustafa Elmac ve 3,5 yandaki olunun hastanedeki tedavileri sürüyor.

Diyarbakr Vali Yardmcs Fatih Cdrolu, l Salk Müdürü Dr. Cihan Tekin ile birlikte Elmacy ziyaret ederek geçmi olsun dileklerinde bulundu.

YARALANAN DOKTOR VE OLU

Ziyarette olayla ilgili bilgi de alan Vali Yardmcs Cdrolu, faillerin yakalandn ve en ksa sürede adli makamlara sevk edileceini aktard. Az ve Di Sal Hastanesinde görevli Di Hekimi Mustafa Elmac ve 3,5 yandaki olu geçtiimiz gün Lunaparktan çkarak araca bindii srada 2 saldrgan kap önündeki seyyar satcya silahl saldrda bulunduu srada açlan ate sonucunda yaralanmlard.

Olayla ilgili inceleme balatan polis ekipleri ise saldrganlar ve onlara yardm eden toplamda 4 kiiyi yakalad. Yakalanan üphelilerin emniyetteki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git