Yüzlerini güldürdü

Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,iki hafta önce meydana gelen yangında evi kullanılamaz hale gelen Tuncay ailesine beyaz eşya ve mobilya desteği sağlayarak Ramazan ayında yüzlerini güldürdü.

Haberler 22.04.2021 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sa PEK

DYARBAKIR-Diyarbakr merkez Ak Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, evleri yangnda büyük zarar görerek kullanlamaz hale gelen aileye Ramazan aynda umut oldu. Beyolu, 11 Nisan 2021 tarihinde meydana gelen yangndan hemen sonra ziyaret ettii aileye önce moral ve teselli verdi, ardnda da eya desteinde bulunarak örnek bir tutum sergiledi.

5 Nisan Mahallesinde ikamet eden Tuncay ailesinin evi yeniden onarldktan sonra Bakan Beyolu tarafndan yeni buzdolab, çamar makinesi ve oturma grubu gibi temel ihtiyaç ürünleri hediye edilerek ailenin sknts çözüme kavuturuldu. Eyalarn teslim edilmesinden sonra Tuncay ailesi büyük bir sevinç yaad.

çok Zor Durumdaydk, Bakanmz Bizi Mutlu Etti

Bakan Hüseyin Beyolunun yangndan hemen sonra ziyaret ederek moral verdiini belirten Melek Tuncay, ksa zamanda temin edilen eyalarn da kendilerini çok mutlu ettiini söyledi. Beyolunun tamamen insani ve vicdani duygularla bunu yaptn belirten Tuncay,Yangnda her eyimiz gitti. çok zor durumda olduumuz anda bakanmz bizi ziyaret ederek desteini ifade etti. Bugün de bize beyaz eya ve mobilya ürünleri göndererek sürpriz yapt. Mübarek ayda bizi çok mutlu etti. Allah kendisinden raz olsun, rabbim halkn yannda olan böyle idarecilerin saysn artrsn. dedi.

Ana Sayfaya Git