Diyarbakır OSB, TSE Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı

Diyarbakır Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü, TSE Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı.

Haberler 12.11.2020 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

OSBden yaplan açklamaya göre, TSE Diyarbakr l Müdürü Mehmet Genç, Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesini OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fadl Ourluya takdim etti.

Açklamada görülerine yer verilen TSE l Müdürü Genç, hizmet kalitesi belgesinin, sanayi bölgeleri bata olmak üzere üretim yapan firmalar tarafndan da büyük rabet gördüünü belirterek, Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi kurulu veya firmalara büyük katk sunuyor. Kurum olarak bavuru yapan firmalar bir süre denetliyor ve takip ediyoruz. Hak eden kurum, kurulu ve firmalar olursa ayet bu belgeyi takdim ediyoruz. Türkiyedeki 300 OSB Müdürlüü arasnda TSE Kovid-19 Güvenli Hizmet belgesi alan 15inci OSB, Diyarbakr OSB Müdürlüü oldu. Kendilerini kutluyor ve baarlarnn devamn diliyorum. ifadelerini kulland.

GÜVENL BELGES ALDI

OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ourlu da, belgenin alnmasnda emei geçen herkese teekkür etti.

Hedefimiz sanayisi ve sanayicisiyle gelimi, güvenli ve hijyene uygun üretim salamaktr. diyen Ourlu, Yönetimdeki arkadalarmzla bunu salamann çabasn veriyoruz. IS0 9001 kalite yönetim belgesinden sonra TSE Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesini de aldk. Hizmet kalite standartlarn daha da üst seviyeye çkardk. OSBdeki cadde ve sokaklar aydnlatma ile yol onarm ve kaldrm boyama çalmalarmz devam ediyor. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git