'Arka Sokaklar'ın 'Mesut komiseri', Sur’daki çocukları sevindirdi

Kanal D'nin sevilen dizisi, ‘Arka Sokaklar’da ‘Mesut komiser’i canlandıran Şevket Çoruh, Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesindeki Köprübaşı ilk ve ortaokulu öğrencilerine spor malzemesi yardımında bulundu.

Haberler 23.11.2017 - 08:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çoruhun gönderdii yardmlar okula teslim edilirken, örencilerden Nurhayat Medeni, daha önce okulun spor malzemelerinin olmadn ve yaplan bu yardmlardan dolay evket çoruha teekkür ederek, okullarna davet etti. Elif Üçda adl örenci ise malzemelerini aldklarn ve artk bu malzemelerle beden eitimi derslerini daha rahat ileyeceklerini söyledi.

Surda bulunan Köprüba Ortaokulu ve lkokulu örencileri için beden eitimi öretmeni Ümit Karaka, sosyal medya üzerinden yardm kampanyas balatt. 30 köy, 8 mezradaki toplam 958 örencinin örenim gördüü okulun ihtiyaçlar, beden eitimi öretmeni Karaka tarafndan kalem kalem yazld. Sosyal medya paylamlar ardndan listedeki spor malzemeleri için Kanal Dnin sevilen dizisi Arka Sokaklarn oyunucusu evket çoruh, harekete geçti. Bu kapsamda örencilere iki minyatür kale, forma, futbol topu ve eofman takmlarnn bulunduu yardm kolileri okula gönderildi.

evket çoruhun gönderdii malzeme kolilerini alan örenciler kendisine teekkür etti. Örencilerden Nurhayat Medeni, daha önce okulun spor malzemelerinin olmadn ve yaplan bu yardmlardan dolay çoruha teekkür ederek, Bizi düündükleri için teekkür ederiz. Bizim buna ihtiyacmz vard. evket çoruhu okulumuza davet ediyoruz dedi.

Elif Üçda ise malzemelerini aldklarn ve artk bu malzemelerle beden eitimi derslerini daha rahat ve formatna uygun ileyeceklerini belirtti. Dier örenciler de ihtiyaçlar olan malzemeleri gönderen sanatç evket çoruha teekkür etti.

Ana Sayfaya Git