Kadın özel harekatçı!

Kadın özel harekatçılar Hakkari'de PKK'nın korkulu rüyası oldu

Haberler 08.03.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aldklar sk eitim sonras Hakkarinin zorlu corafyasnda görev yapan kadn Polis Özel Harekatçlar (PÖH), düzenledikleri operasyonlarla PKKya göz açtrmyor.

Hakkari Emniyet Müdürlüü Polis Özel Harekat ube Müdürlüündeki kadn polisler, 7 gün 24 saat elleri tetikte görev yapyor.

Terörle mücadele görevini baaryla yürüten kadn özel harekatçlar, vatandan huzur ve güven ortamnda yaamlarn sürdürmelerini salyor.

Bölgede görevlerini cansiparane yerine getiren özel kahramanlar, farkl güzergah ve noktalara basknlar düzenleyerek arazide arama, tarama faaliyeti yürütüyor.

Kentin hakim tepelerinde konulu üslerde gece gündüz nöbet tutup, gözlem yapan kadn polisler, yerli ve milli silahlarla tam donanml ekipmanlarn desteiyle bölgeyi kontrol altnda tutuyor.

Her türlü iklim ve corafi artlarda vatan savunmasn laykyla yerine getiren kadn PÖHler, teröristlere göz açtrmyor.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattr iaryla yola çkan emniyet tekilatnn kadn kahramanlar, oluabilecek terör tehdidine aman vermiyor.

Hakkari dalarnda 8 Mart Dünya Kadnlar Gününü kutlayan özel harekat timi, her zaman kadnlarn yanlarnda olacaklar mesajn verdiler.

ARTLAR NE OLURSA OLSUN TERÖRLE MÜCADELEY SONUNA KADAR SÜRDÜRECEZ

Kadn özel harekatç, her türlü engeli amak için bütün eitimleri aldklarn anlatt.

Ben bir Türk kadn olarak bu zorlu corafyada arkadalarmla birlikte vatann bölünmez bütünlüü için görev yapmaktan onur duyuyorum diyen kadn özel harekat polisi, unlar kaydetti:

Her Anadolu kadnnn Dünya Kadnlar Gününü kutluyorum. Bizler her zaman onlarla birlikteyiz. Hakkari zorlu bir corafya olabilir fakat biz eitimler alrken ülkenin dousu ya da bats ayrm yapmadan, her türlü engelli amak için gerekli bütün eitimleri aldktan sonra gönüllülük esasna göre buraya geliyoruz. artlar ne olursa olsun terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceiz. Elimizden gelen her eyi yapacaz ve bunun için gerekli tüm eitimleri aldk. Yeterli durumdayz.

ehitlerin kanyla sulanm bu topraklarda görev yapmaktan gurur duyduklarn dile getiren kadn özel harekat polisleri, Görev nerdeyse biz oraya komaya gönüllüyüz. Dousuyla batsyla fark etmez. Hakkari zor bir bölge bizde bu bölgede terörün her türlüsü mücadele etmeye gönüllüyüz. diye konutular.

Ana Sayfaya Git