Bağdat’ın güzeli Ayla Çelik sevgilisi ile el ele!

Bağdat şarkısı ile gönüllerde taht kuran güzeller güzeli şarkıcı Ayla Çelik'in sevgilisi ortaya çıktı. Başarılı şarkıcı Ayla Çelik işadamı Barbaros Utku'yla el ele poz verdi.

Haberler 25.08.2016 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bağdat şarkısı ile gönüllerde taht kuran güzeller güzeli şarkıcı Ayla çelikin sevgilisi ortaya çıktı. Başarılı şarkıcı Ayla çelik işadamı Barbaros Utkuyla el ele poz verdi.

Akşamda yer alan habere göre Güzel şarkıcı ve söz yazarı Ayla çelikin işadamı Barbaros Utkuyla aşk yaşadığı konuşuluyordu. İlişkisi hakkında konuşmayan, ancak bir yalanlamada da bulunmayan güzeller güzeli şarkıcı Ayla çelik, sevgilisiyle birlikte ilk kez objektiflerin karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu karizmatik şarkıcı Gökhan Tepe ile Aylin Özerin CVK Bosphorus Oteldeki düğün törenine katılan çelik ve Utku, el ele poz verdi. Uzun yıllardır antikacılıkla uğraşan ve Nişantaşında da bir sanat galerisi olan Barbaros Utku ile Ayla çelikin 3 aydır birlikte olduğu konuşuluyor.

Googleda doğum tarihini değiştirdiği, 43 yaşında olmasına rağmen yaşını 26 yaptığı öne sürülen Ayla çelik, hakkındaki iddiaya da yanıt verdi. Senin yaşın kaçtı? diye soran erkeğe 29.99 diyen ve Oo patron çıldırdı yanıtını alan bir kadının karikatürünü Instagramda paylaşan çelik, o karenin altına da Boş işlerle uğraşmayın diye yazdı.

Ana Sayfaya Git