Medikal cilt bakımının 5 faydası

Düzenli medikal cilt bakımı yaptırmanın cildi yenilediğini söyleyen Medikalcı Mehmet Sait Dalmış, “Medikal cilt bakımı dermatolojik kozmetik ürünler kullanılarak yapılan cilt bakımıdır. Uygulanan cilt bakımı kişinin yaşına, cildin durumuna, sorunlarına ve tipine göre değişir. Böylece cildiniz daha ışıl ışıl ve parlak olur” dedi.

Haberler 05.03.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Medikal cilt bakmnn hiçbir yan etkisi olmadn aktaran Dalm, uygulamaya ve faydalarna yönelik bilgi verdi. Yan etkisi olmadndan her yata kadn ve erkek tarafndan kullanlabileceini belirten Dalm, Medikal cilt bakmyla cilt kirden arndrlr. Derinlemesine yaplan temizlikle beraber nemlendirme yaplr. Sebum dengesinin kurulmasnda cilde destek salayan medikal bakm, cildin yalanmasn yavalatr diye konutu.

MEDKAL CLT BAKIMININ FAYDALARI

Medikal cilt bakmnn ilk seansla farkn ortaya koyduunu söyleyen Dalm, Hedeflenen neticeyi elde edebilmek için düzenli yaptrmak önemlidir. lk seansta görülen mucizevi ltnn kalc olmas için düzenli yaptrmaya ihtiyaç duyulmaktadr. Uygulama srasnda lenf drenaj sistemi aktiftir. Sistemin aktif olmas ve kan dolamnn hzlanmas cildin kendini yenilemesine yardmc olur. Cildin yalanma etkilerini yavalatr. Gözenekleri derinlemesine temizleyerek cildin nefes almasn salar. Sebum dengesinin korunmasna yardmcdr. Cilt lekelerini zamanla yok eder. Cilde elastikiyet salayarak daha genç ve dinç görünmesine yardmc olur ifadelerini kulland.

YANLI UYGULAMAYA DKKAT

Cilt bakm konusunda profesyonelden yardm almann önemine vurgu yapan Dalm, Bilginiz yoksa yanl uygulamalar cildinizin daha kötü olmasna neden olabilirsiniz. Medikal cilt bakmnn profesyoneller tarafndan uygulanr. Ka yapaym derken göz çkarmak istemiyorsanz medikal cilt bakmn tercih etmelisiniz. Medikal cilt bakm süresi ortalama 45 dakika ile bir saattir. Normal ciltler için medikal cilt bakm periyodu 21 günde birdir. Her gün youn makyaj yapanlar için bu iki haftada bire inmektedir. Youn makyaj nedeniyle gözenekler daha çabuk kapandndan temizlenmeye ihtiyaç duyulur dedi.

Ana Sayfaya Git