Diyarbakır'da bilardo şampiyonası sona erdi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören Bilardo Şampiyonası sona erdi. Zevkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvada Erkan Aktı birinci oldu.

Haberler 04.04.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bilardo l Temsilcilii tarafndan bu yl 24 Mart - 1 Nisan tarihleri arasnda düzenlenen ve bir hayli geni katlmn olduu Bilardo ampiyonas sona erdi. ampiyonaya Diyarbakrn yan sra, anlurfa, Gaziantep, Mardin, Adyaman, Siirt, Batman, Malatya, Van, Tokat, Bingöl, Elaz, Bitlis ve Kahramanmara illerinden oldukça kalabalk bir sporcu grubu katld. ampiyonda yarmaclar adeta toplarla raks ederek, izleyicilere keyifli anlar yaattlar.

Kran krana maçlar gerçekleti

Diyarbakr ve bölgenin en iyi oyuncularnn yart turnuvada kran krana maçlar oynand. Bölge turnuvalar içinde tüm oyuncularn katld ve yüksek katlml turnuvada, misafir sporcu bakmndan ilk bölge ampiyonas oldu. Turnuvada Bilardo dnda 31 Mart gecesi çiköfte partisi de verilerek sporcular ve iller aras ba pekitirilmi oldu. Turnuvada ampiyonluu Malatya dan Erkan Akt kazanrken, ikincilii Bitlisten çetin Barak, üçüncülüü ise Gaziantepten katlan sporcular Murat Sönmez ve Bünyamin Tadoan kazand. Diyarbakrdan Fesih Aslan ve Ylmaz Ayçiçek, Siirtten Kenan Tan ve Bitlis ten Emre Dursun ise son 8e kadar çkarak çeyrek finalde oynama hakkn kazand ve baarl sporcular arasna adlarn yazdrd.

Kupa, madalya ve para ödülü

Turnuvada sporculara kupa ve madalyalarn yan sra toplam 9 bin lira para ödülü datld. Bir hayli ilgi gören ve son derece zevkli müsabakalarn yaand turnuva, kupa töreni ve toplu fotoraf çekimlerinin ardndan sona erdi. Misafirler ise tek tek memleketlerine uurland.

Oldukça baarl olduk

Bilardo l Temsilcisi hsan Deliba, turnuva sonunda yapt açklamada, Oldukça geni katlml bu turnuva ile camiamzn balarn daha da güçlendirmeyi amaçladk. Oldukça da baarl olduk. Bu turnuvaya katlan herkese teekkür ediyorum ve baarl olan arkadalarmz da yürekten kutluyorum. Bilardo etkinlikleri önümüzdeki süreçte daha da artan bir tempoda ve çok daha geni katlmlarla devam edecek. Etkinliklerimiz ve turnuvalarmz, her geçen yl daha fazla kitlelere ulayor. Bu da bizleri bir hayli memnun ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git