Akrabalar katliam yaptı!

ŞANLIURFA'nın Viranşehir ilçesinde aralarında geçmişe dayalı anlaşmazlık bulunan birbirlerine akraba iki ailenin silahlı kavgasında Ahmet Kırmızı (45), Sabri Kırmızı (38) ve Şeyhmus Kırmızı (25) öldü, 3 kişi yaralandı.

Haberler 26.05.2018 - 13:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAnn Viranehir ilçesinde aralarnda geçmie dayal anlamazlk bulunan birbirlerine akraba iki ailenin silahl kavgasnda Ahmet Krmz (45), Sabri Krmz (38) ve eyhmus Krmz (25) öldü, 3 kii yaraland.

Olay, öleden sonra Viranehire bal Yeni Mahallede meydana geldi. Aralarnda geçmie dayal anlamazlk bulunan birbirlerine akraba iki ailenin fertleri arasnda balayan tartma, ksa sürede kavgaya dönütü. Kavgada, henüz kim tarafndan atelendii bilinmeyen tabancadan çkan kurunlara hedef olan Sait (60), brahim Halil (33), eyhmus, Ahmet, Sabri ve Hac Krmz (48) yaraland.

Üç K ÖLDÜRÜLDÜ

hbarla olay yerine çok sayda polis ve salk görevlisi sevk edildi. Polis taraflar ayrrken, salk görevlileri ise yarallar ambulanslarla Viranehir Devlet Hastanesine götürdü.

Acil serviste müdahale edilen yarallardan Ahmet, Sabri ve eyhmus Krmz, doktorlarn çabasna karn kurtarlamad. Tedavileri süren dier yarallardan Hac Krmz ise hayati tehlikesi nedeniyle ambulansla anlurfaya sevk edildi. Olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git