Cizre yatırımlarla buluşuyor

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile huzura kavuşan Şırnak'ın Cizre İlçesinde yapımı tamamlanan otel hizmete açıldı.

Haberler 03.09.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Giriimci Kamil Atak Huzur ve güvene kavuan ilçemiz gelimeye balad. Devletimizin kararl duruu sayesinde Cizrede terör sona erdi dedi.

Güvenlik güçlerinin baarl operasyonlar ile teröristlerden arndrlan rnakn Cizre lçesi, yatrmlarla adndan söz ettiriyor.

Krsaldaki saldrlarn 3 yl önce ehirlere tayan PKKl teröristlere yönelik gerçekletirilen ehit Jandarma Astsubay Kdemli çavu Burak Demirci Operasyonunun ardndan huzura kavuan, görevlendirme yaplan belediyenin gerçekletirdii projelerle çehresi deien Cizrede yapm tamamlanan otel hizmete açld.

Ayn zamanda eski belediye bakan olan giriimci Kamil Atak tarafndan Nur Mahallesi dil Caddesi üzerinde yaplan otelin açlnda bir konuma yapan rnak Vali Vekili Tunahan Efendiolu, Cizrenin huzura kavumasyla hzla gelitiini iaret etti. Efendiolu, Devlet olarak yatrmclara desteimiz sonsuz. Onlarn önünü açmak için gerekeni yapacaz. dedi.

CZRENN KALKINMASI

Kamil Atak da Cizrenin kalknmasna destek olmak için otel yaptn söyledi.

Teröristlerin saldrlar dolaysyla ilçenin büyük zarar gördüünü vurgulayan Atak, Huzur ve güvene kavuan ilçemiz gelimeye balad. Devletimizin kararl duruu sayesinde Cizrede terör sona erdi. Rabbim bir daha bu huzuru bozdurmasn. ifadelerini kulland.

Törene Cizre Belediye Bakan Vekili Kaymakam Faik Arcan, l Jandarma Komutan Tugeneral Selçuk Yldrm, l Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, lçe Emniyet Müdür Vekili Alptekin Özgen de katld.

Ana Sayfaya Git