Evlat dehşeti!

Babasını dövüp, kardeşini tüfekle öldürdü, kıyafet değiştirirken yakalandı

Haberler 06.09.2021 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada kardei Cihan Öreni (27) öldürdükten sonra babas Abdulvahap Öreni (66) döven Kahraman Ören, (38) sokakta kyafet deitirirken yakaland. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen Ören, tutukland.

Olay, 3 Eylül gecesi Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesinde meydana geldi. Pompal tüfek sesiyle dar çkan mahalleli, bir kiinin kaçtn, Cihan Örenin ise evinin giriinde kanlar içerisinde hareketsiz yattn, babas Abdulvahap Önerin de bandan yaralandn gördü. hbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk ekipleri, Cihan Önerin hayatn kaybettiini belirledi. lk müdahalesi yaplan Abdulvahap Öner ise Yüreir Devlet Hastanesine kaldrld. Polisin ifadesine bavurduu Abdulvahap Öner, cezaevinden çktktan sonra ayn evde birlikte yaamaya baladklar olu Kahraman Önerin saldry gerçekletirdiini söyledi. ki katl evde yaplan aramada, çok sayda içki iesi ve Cihan Örene ait olduu belirlenen kopmu bir parmak bulundu.

çK çERKEN TARTIMA çIKTI

Cinayetin ardndan kaçan Kahraman Ören, ksa süre sonra ayn mahalledeki baka bir sokakta kyafet deitirirken polis ekiplerince yakaland. Emniyete götürülerek sorgulanan Ören, evin üst katnda kardei ile içki içtiklerini ve daha sonra tarttklarn söyledi. Ören, kardeinin bçakla kendisine saldrdn, kendisinin de evde bulunan pompal tüfeini alarak ate ettiini belirtti. Silah sesini duyarak üst kata çkan baba Abdulvahap Öreni ise tüfein dipçii ile bandan yaraladn söyleyen Ören, cinayeti iledii tüfei ise olayn hemen ardndan kaçarken attn anlatt. Kahraman Ören, sorgusunun ardndan sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git