Hani'ye dev proje! Karayolları'ndan dev hamle

Hani'ye dev yatırım ihalesi gündeme çıktı. Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkileri ile Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçemizde yapımına başlanacak olan 3 kilometrelik şehir geçişi yolu ile yaya yolları ve kavşak yapımı kapsamında toplantı gerçekleştirdi.

Haberler 21.07.2017 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haniye dev yatrm ihalesi gündeme çkt. Diyarbakr Karayollar 9. Bölge Müdürlüü yetkileri ile Hani Belediye Bakan aban Arda Yazc, ilçemizde yapmna balanacak olan 3 kilometrelik ehir geçii yolu ile yaya yollar ve kavak yapm kapsamnda toplant gerçekletirdi.

Belediye Bakanmz aban Arda Yazc, lçemizin giri ve çk noktalarndaki 3 kilometrelik bozuk yollar ile yaya kaldrm ve kavak düzenlemelerinin yapmna Karayollar 9. Bölge Müdürlüünün yatrm program kapsamnda birkaç gün içerisinde balanacan, scak karm asfaltla yaplacak yollar ile ilçemizin giri, çk ve ehir geçiindeki bozuk görüntülerin ortadan kalkacan ve aydnlatmalarnn yaplacan, ilçemizin modern bir görünüme sahip olacan, bu dev yatrm çin Karayollar 9. Bölge Müdürlüüne teekkür ettiklerini dedi.

Ana Sayfaya Git