14 Haziran günlük burç yorumları! Balıklar aman dikkat!

Burç yorumları. 14 Haziran burç yorumları gün henüz başlamamışken çok araştırılıyor. 12 burç yorumu usta astrologların yorumlarıyla sitemizde yerini alırken, 14 Haziran burç yorumlarında yengeç, aslan, başak, kova, koç.... Hangi burç 14 Haziran'dan ne bekliyor. 14 Haziran günlük burç yorumlarında ay bugün koç burcunda. bu durumdan en çok etkilenen balık ise üzerine binlerce kilo düşmüş gibi hissedecek. Günlük burç yorumları detayları haberimizde.

Haberler 14.06.2020 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Burç yorumlar. 14 Haziran burç yorumlar gün henüz balamamken çok aratrlyor. 12 burç yorumu usta astrologlarn yorumlaryla sitemizde yerini alrken, 14 Haziran burç yorumlarnda yengeç, aslan, baak, kova, koç.... Hangi burç 14 Hazirandan ne bekliyor. 14 Haziran günlük burç yorumlarnda ay bugün koç burcunda. bu durumdan en çok etkilenen balk ise üzerine binlerce kilo dümü gibi hissedecek. Günlük burç yorumlar detaylar haberimizde.

KOç

Baz arkadalarnza gereksiz yere alnganlk gösteriyor olabilirsiniz. Biraz da siz karlk görmediinizi düündüünüz halde sevgi vermeye çaln onlara. Onlarn da size ihtiyaçlar var. kili iletiim ihtiyaçlarnz artyor. çevrenizden daha fazla destek görmek istiyor olabilirsiniz.

BOA

inizdeki insanlardan, alt üst ilikisi kurduunuz kimselerden efkat beklemeniz biraz garip. Sonuçta belli snrlar içerisindesiniz. Siz de kimseye gereinden fazla ilgi göstermemelisiniz. Sonunda istediiniz tanmazlar satn almak için admlar atabileceksiniz.

KZLER

kizler burçlar için oldukça verimli bir gün olacak. Son zamanlarda kendinizi herkesin önüne koyduunuzu, kendinizi çok fazla düündüünüzü, merkezi kendinize aldnz fark ettiniz mi? Tabi ki kendinizi düünün ama bencillikle aradaki snr iyi korumaya dikkat edin. Bir de keke herkes sizin kadar neeli olsa di mi

YENGEç

Duygusal anlamda yorucu bir gün. Gün içinde beklentilerinizi doru ekilde karlayamayabilirsiniz. htiyaçlarnz karlamakta zorlanabilirsiniz. Sanki Cuma deil de Pazartesi gibi hissedebilirsiniz. Maddi anlamda güç kazanmak istiyorsanz i hayatnzda baz deiiklikler yapmanz art gözüküyor.

ASLAN

Aslan burcu arkadalk ilikilerinizin pekitii, sosyal ortamlarda, i organizasyonlarnda, gönüllü organizasyonlarda zaman geçireceiniz bir gün olacak. Duygusal anlamda tatmin olamam olsanz da arkadalklarnz açsndan oldukça verimli bir gün geçireceksiniz.

BAAK

yerinizde sakin kalmaya çaln. Baz konular sinirlerinizi zplatabilir. Siz inadna sakin kaln. Kariyer hayatnzla ilgili haberler alabilirsiniz. Kariyer hayatnzda bir eyler deiiyor. Yeni i teklifleri alabilir, var olan iinize ek bir ie daha balayabilirsiniz.

TERAZ

Bol dedikodulu, bol haberli bir gün olacak. Yabanc kiilerle veya firmalarla ortak birtakm konulara imza atabilirsiniz. Hukuki süreçlerinizden pozitif sonuçlar alabilirsiniz. Eitim hayatnzla ilgili gelimeler söz konusu olabilir. Duygularnzn sesine pek güvenmeyin. Son zamanlarda sizi hayal krklna uratt bu ses biliyorsunuz.

AKREP

Hayatla ilgili beklentilerinizin, sevinçlerinizin veya üzüntülerinizin snrn çizemiyorsunuz. çizmenize de gerek yok. Saf sevgi ve efkatin tadn çkaryor olmanz yeterli u anda. çocuklarnzla ilgilenin. Onlara zaman ayrn ve bakmlarn yapn. Size u dönemde bundan daha iyi gelebilecek tek ey var; o da baka bir ak!

YAY

çevrenizdeki insanlara boa alnganlk yapmayn. Sizsiniz duygusal olan. Hele bugün aman tanrm! Banza her geleni abartp, biri bin yapma eilimindesiniz. likilerinizi önemsediiniz kimselere mümkünse trip atmayn. Yarn olan biteni hatrlamayacaksnz bile.

OLAK

leriniz oldukça yolunda gidecek. Günlük hayatnzn trafiinin fazla olduu, i younluunuz ile günün nasl bittiini anlamadan hafta sonuna geçi yapacaksnz. Ticaret ile uraan Olak burçlar için oldukça verimli bir gün olacaktr. Ailenizle ilgili güzel gelimeler olabilir.

KOVA

Kova burcu özgüveniniz krlm olabilir. Maddi anlamda gereken deeri göremiyor olabilirsiniz. Hayat kantarna bizim karar veremeyeceimiz bir denge. Hayatnzn bu ksm iyi gitmiyor olabilir. Ancak birden fazla konudan destek göreceinizi, hatta belki k olmak üzere olduunuzu biliyor musunuz?

BALIK

ler hiç de planladnz gibi gitmemi olabilir. Hayal krklklar yayor olabilirsiniz. çok normal çünkü bu dönemde gerçei görmekte zorlanyorsunuz. Bilinçaltnzn derinliklerinde kaybolmu olabilirsiniz. çou Balk burcu bugün hiç ie gitmemi olabilir. hmal ettiiniz rahatszlklarnz nüksedebilir.

Ana Sayfaya Git