Bravo sana işçi zengin!

Ergani'de hastanede temizlik işlerinde görevli işçi zengin,kalbi gibi bir zenginlikle, çöpte bulduğu 30 bin lira değerindeki altınları sahibine teslim etti.

Haberler 02.02.2018 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani Devlet Hastanesinde temizlik görevlisi Mehmet Zengin (35), bina içerisinde temizlik yaparken çöpe braklan bir çanta buldu. çantay kontrol eden Zengin içerisinde altn olduunu gördü. Zenginin durumu idareye bildirmesi üzerine yaplan incelemede yaklak 30 bin lira deerinde olduu tahmin edilen altnlarn bir hastaya ait olduu belirlendi. Altnlar sahibine teslim edilirken, Zengin de bahekimlik tarafndan bir maa ikramiye ile ödüllendirildi.

DYARBAKIR-Ergani ilçesi devlet hastanesinde çalan temizlik görevlisi Mehmet Zengin, çöpte bulduu 30 bin TL deerindeki altn hastane yönetimine teslim etti. çöpte bulunan altnlar sahibine teslim edilirken, temizlik görevlisi Zengin, hastane yönetimi tarafndan 1 maa ile ödüllendirildi.

30 BN LRALIK ALTIN

Ergani Devlet Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalan Mehmet Zengin (35), koridoru temizlerken, çöp kutusunun içinde gördüü çantay açnca içerisinde 30 bin TL deerindeki altnlar buldu. çantay Bahekim Dr. Mehmet Baturaya teslim eden Zengine bu davranndan dolay bahekim tarafndan 1 maa ödül verildi.

BRAVO SANA ZENGN

Personelin bu davranndan memnuniyet duyduunu söyleyen Bahekim Baturay, Bu dönemde Mehmet Zengin gibi insanlar bulmak çok zor. çantada bulduu altnlar getirip bize teslim etti, bizde doum yapan bir kadna ait olan altnlar sahibine teslim ettik dedi.

Ana Sayfaya Git