İnsanlık için kampanya

Gençlik ve Değişim Derneği, Macaristan’ın Szeged şehrinde düzenlenen “İnsanlık için kampanya planlaması” kursuna, Diyarbakır’dan 4 dezavantajlı genci gönderdi.

Haberler 24.10.2017 - 08:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erasmus + program tarafndan desteklenen ve Szegedte gerçekletirilen nsanlk için kampanya planlamas adl eitim kursuna Portekiz, Finlandiya, talya, Romanya, Macaristan, spanya, Malta ve Türkiyeden 32 kii katlm salad. Kampanya planlamas nasl yaplr, günümüzde mültecilerin karlat sorunlar, mültecilere yönelik kampanya planlamas hazrlama, ülkelerimizde yaanan yabanc dümanlna kar ne tür kampanyalar gerçekletirilebilir, Avrupada ve dünyada baarl kampanya çalmalar gibi konularda eitimler verilerek, gençler tarafndan ayrca farkndalk oluturmak amacyla çeitli videolar hazrland. Proje süresince Szegedte mülteciler için organize edilen yardm kampanyalar çerçevesinde saha ziyaretinde de bulunularak, ne tür çalmalarn gerçekletirildii yerinde görüldü. 2 yl boyunca mülteci çocuklarla çalan dernek gönüllüleri, Gençlik ve Deiim Derneinin gerçekletirdii ve gerçekletirmekte olduu çalmalar hakknda bilgi paylamnda bulundu.

GENçLK VE DEM

Gençlik ve Deiim Dernei Bakan Umut Suvari, Erasmus + program tarafndan desteklenen ve Szegedte gerçekletirilen nsanlk için kampanya planlamas adl eitim kursuna Portekiz, Finlandiya, talya, Romanya, Macaristan, spanya, Malta ve Türkiyeden 32 kiinin katlm saladn söyledi. Diyarbakrdan 4 katlmcy kursa gönderdiklerini aktaran Suvari, Bu tür çalmalara elimizden geldiince daha önce Avrupaya gitmemi ve bunu hayal etmi gençlerimizi göndermeye çalyoruz. u ana kadar 500e yakn gencimizin Avrupa hayalini gerçee dönütürdük. Bundan sonraki çalmalarmzda da yine dezavantajl gençlere öncelik vereceiz dedi.

Ana Sayfaya Git