Şehir gözetim altında!

Terör olayların önüne geçmek için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından, kentin birçok yerine yeni güvenlik kameraları kuruldu. Kameralar sokakların da içini görecek şekilde yerleştirildi.

Haberler 11.01.2017 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur lçesinde yaanan terör olaylar, bombal araçl saldrlardan sonra kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çkarld. Surda yaanan terör olaylarndan dolay Emniyet Müdürlüü tarafndan kentin girilerine polis noktalar kurulurken, kentin farkl noktalarna 3 katl güvenlik kuleleri yerletirilmiti. Surda ise bombaya dayankl polis kulübeleri konulmutu.

7/24 KONTROL

Diyarbakrda terör olaylarnn önüne geçebilmek için bir dizi yeni önlemler alnd. Sur, Balar, Kayapnar ve Yeniehir lçelerinin birçok noktasna yeni mobese kameralar kuruldu. Caddelerdeki kameralar sokak aralarn görebilecek ekilde yerletirildi.

GAZ CADDESNDE 6, MELKAHMETTE 3

Terör olaylarndan dolay günlerce sokaa çkma yasann ilan edildii Merkez Sur lçesi Gazi Caddesinde daha önce 3 mobese kameras bulunurken, bu say 6ya çkarld. Melikahmet Caddesinde mobese kameras says 3e çkarld. Kameralara zarar verilmemesi için direklerin etraf dikenli tellerle çevrildi. Ayrca ana caddelere mobese kameralar dnda araç saym sistemli kameralar konuldu.

Ana Sayfaya Git