DİYARBAKIRSPOR VE ALT YAPI
Eklenme: 10/22/2020 12:00:00 AM

Diyarbakır gibi büyük bir şehirde spor neden gelişme yok şehir sportif alanda hep geri gidiyor Son 20 yılda Diyarbakırın sporda hiçbir başarısı yok Karate dalından son dönemlerde çıta yükseldi ve başarı yüzdesi yüksek diğer branşlara örnek olsun Eskiden futbol basketbol voleybol amatör sporlar Diyarbakır da en faal spor durumundaydı.

Şimdi sonradan gelişen şehirler sonradan il olan ilçeler bizden daha çok aktif durumda Süper ligde ve 1.ligde oynayan ilçe takımları örnek gösterebiliriz. Bunda bu şehirde yaşayanların çok suçu var Herkes kendi şehrine sahip çıkıyor destek oluyor Diyarbakır da tam tersi herkes birbirinin kuyusunu kazıyor yerine alternatif arıyor

Diyarbakırspor neden bu durumu düştü .Diyarbakır da hocalar neden dışarı açılmıyor bunun sebebi birbirilerine dürüst değiller Neden başarılı değiller başka yerde değil suçu kendilerinde arasınlar. Diyarbakırda eskisi gibi sporcu yetişmiyor yada aldığı alt yapı yetersiz kalıyor Diyarbakırda eskisi gibi futbolcu yetişmiyor .Bunlar hepsi bu şehirde yaşayanların suçu çok Kanayan yaralara kimse neşter vuralım demedi İzleyici çok icraat hiç yok

Diyarbakır Güneydoğunun ve Türkiyenin sayılı büyükşehirlerinden biridir. Diyarbakırspor bu şehrin en büyük armasıdır geçmişte yaptıkları ile katkıları çok olmuştur. Onun için bu şehirde her zaman toleransı olmalı yaptıkları ile yapacakları ve ismi ile.

Sporda bu kadar geri olmak Pasif kalmak bu şehire yakışmıyor .Diyarbakırsporun bu sezon yaptığı transferler aldığı futbolcular hepsi takıma katkı yapar. Kaliteli bir kadro iyi bir ekiple bir üst lige çıkabilir.

Yeni bir yönetim var inşallah başarılı olup Diyarbakırsporu bir üst lige çıkarırlar .Yönetime buradan tavsiyem kimse sizleri yönlendirmesin. Diyarbakırsporu sizler yönetin dışarıdan kimse sizleri yönlendirmesin müdahale etmesin kendi işinize bakın Zaten çok bilenlerin yüzünden memleket bu hale geldi. Ismarlama yöneticilerle bu iş olmaz ehil işi bilen insanlarla olur.