DİYARBAKIRSPOR YOLUNA 3-1 İLE DEVAM DEDİ
Eklenme: 11/19/2019 12:00:00 AM

Dıyarbakırspor hafta sonu oynadığı önemli maçta rakibi Yolsporu 3-1 yenerek yoluna devam etti Kazanmayı daha çok isteyen daha çok baskılı oynayan taraf Diyarbakırspordu . İstedi oynadı kazandı teknik direktör Aytekin Yıldırımla çıktığı 2 maçı da kazanan Diyarbakırspor 10 gol atıp iki gol yedi . bizim için her maç final havasında geçiyor

Hedefimiz belli hedef şampiyonluk bir üst lige çıkmak bunu yapacak gücü ve kadrosu var Takımımıza teknik heyetimize güveniyoruz. Bu memleket de yaşayan ve Diyarbakırspor un bitmesini isteyen ihanetçiler var. İhanetçilerin haddi hesabı yok

Yolspor maçında Diyarbakırspor un yenilmesini bekleyen ihanetçiler çoktu Sanki ellerine ne geçecek Diyarbakırspor varken bu şehirde heyecan vardı taraftar vardı .Diyarbakırspor un varlığından rahatsız olanların yaptığı kumpaslarla Diyarbakırsporu bitirmek istediler

On iki yıldır Ortada bir şey yok bu şehirde futbolda yok heyecanda yok 12 yıl şehrimizin kaybı oldu. Diyarbakırspor olmadan bu şehirde başarı olmaz Bunu şehirde bunu yapacak tek takım Diyarbakırspor dur. 11 yıl süper ligde mücadele etmiş tarihi başarılarla dolu 51 yıllık geçmişi olan bir takımı göz ardı etmek kaderine terk etmek bu şehrin en büyük ayıbıdır.

iyi günde herkes vardır hatta kendine destekleyeceği kendi avutacağı takım bulanlarda vardır. Biz doğuştan beri Diyarbakırsporluyuz takımımızı asla terk etmedik çok güzel günlerini de gördük kötü günde bırakıp ta kaçmadık terk etmedik sahip çıktık tırnaklarımızla yaşaması için mücadele ettik.

Şimdi çok huzurluyuz bazıları şimdiden paniğe girmişler Biliyorlar Diyarbakırspor bal ligine çıkarsa bazıları levhalarını ters çevirecek. Gün gelecek renklerde para etmeyecek çünkü o armanın da formanın da tek sahibi bu şehirde Diyarbakırspor dur.

Diyarbakırspor ihanetçilere rağmen kazanmasını biliyor.i iyi bir ekibiz iyi bir aile olduk kaliteli bir futbolcu kadromuz var. Ligin üstünde bir ekibiz yolumuza bütün engellere rağmen devam ediyoruz. Bu saten sonra kimsenin gücü Diyarbakırspor a yetmez. Biz büyük bir takımız tarihimiz belli 24 haziran 1968 de kurulmuş 51 yıllık geçmişimiz var tarihimiz var .

Biz ne sonradan rengimizi değiştirdik nede başka takımların rengini armasını taklit ettik . Renk değiştirmekle bu işler olmuyor biz Diyarbakırspor uz bu şehrin en eski en köklü takımı bu şehrin ismini taşıyan ilk ve son takımız alternatifi asla yoktur Alternatif aramak bu şehre ve Diyarbakırspora en büyük ihanet olmayacak hayalden ibarettir.