HER ŞEY SON HAFTAYA KALDI…
Eklenme: 4/26/2017 12:00:00 AM

Amed Sfk deplasmanda Ankara temsilcisi Hacetepe ile 0-0 berebere kalarak ideasını son haftaya bıraktı Rakibi İstanbulspor ise zorlu Kocaeli birlik maçından deplasmanda altın değerinde 1 puan alarak ligin bitimine 1 hafta kala 2 puanlık avantajını korudu .Deyim yerindeyse dananın kuyruğu son hafta kopacak gibi İstanbulspor son hafta evinde Sivas Belediyespor la oynarken Amed sfk ise yine evinde Kahramanmaraş sporu konuk edecek Amed Sfk Kahraman Maraş spor maçını kazanıp rakibinin kaybetmesini beklemekten başka şansı yok .Evinde çok önemli kritik maçlar kaybeden son haftalardaki cezalar nedeniyle golcülerinden mahrum olan Amed Skf gol yolarında sıkıntılı bunu son oynadığı maçlarda herkes gördü. Bu gün Amed Sfk nin golcüleri bu maçlarda eğer oynamış olsaydı belki bu gün liderde olabilirdi.

Diyarbekirspor evinde son oynadığı maçta ligden düşmesi kesinleşen Orduspor u tek golle 1-0 geçti .Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan ve artık play off maçlarını düşünen ve yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan iyi oyuncularını dinlendiren Diyarbekırspor evindeki ideasız bir maçı 3 puan alarak kapattı.Seyircinin çok az olduğu seyir zevki düşük seyirciyi uyutan bir maç izledik. Play off a kalmayı daha önce garanti eden Diyarbekırspor 3 mayısta oynayacağı Darıca Gençler birliği maçını düşünmeye başladı Her sezon büyük umutlarla lige başlayan sonra play off tan lige çıkmaya çalışan Diyarbekirspor daha önce 3 play of ta 3 final kaybetti. Umarız bu sezon bu kez bir üst lige çıkarak kupayı Diyarbakır a getirirler.

Diyarbakır ın 33 bin kişilik yeni stadyumu büyük ihtimalle Ağustos ayında açılacak. Bu süre içinde hedefi olan 2 takımızın bir üst lige çıkması en büyük temennimiz dir.Son yıllarda sporda dibe vuran Diyarbakır ın önümüzdeki yıl sporda takımlarımızın atılım yapmasını bekliyoruz. İki takımımızada başarılar diliyoruz.Yolları açık olsun kazanan Diyarbakır kenti olsun.