DİYARBAKIR’DA BUGÜN MİLLİ BAYRAM
Eklenme: 11/16/2022 12:00:00 AM

Diyarbakırda milli heyecan milli maçın Diyarbakırda oynanması bizim için gurur vericidir. Bugün bütün Diyarbakır milli takımımızı en güzel şeklde ağırlayacaktır. her şey tamam milli maç nedeni ile bozuk saha tamamen düzeldi. Stadın etrafında çevre düzenlenmesi oldu bu konuda büyük şehir belediyesi çok yoğun çalıştı. TFF özel kendi çim ekibini getirerek sahanın çok çabuk düzelmesi sağlandı .koltukkar değişti stadımız yeni i bir çehre kazandı. Bunlar hepsi kısa sürede yapıldı.

TFF nin katkıları çok oldu bu konuda başta TFF başkanı sayın Mehmet Ekşioğlu hemşerimiz Diyarbakırlı iş adamı TFF 2. başkanı Murat Aksunun çabaları ile milli maç burada oynanacak emmeği gecen herkese teşekkürler.. Diyarbakırın böyle güzel milli bir organizasyona ihtiyacı vardı. bizde şehrimize gelen bütün misafirlere misafir perliğimizi göstereceğiz Milli takımımıza sahada büyük bir destek vereceğiz

1200 İskoçyalının şehrimize gelmesinde güzel hem ülkemizi tanıyacaklar sonra Diyarbakırı tanıyacaklar ve tanıtacaklar mukaddes şehrimizin kültürel tarihi yerlerini görecekler tarihin merkezi Mezopotamyanın kalbi Diyarbakır tanımaları bizim için çok iyi çok geçte olsa bir milli maçını burada oynanması bizim açımızdan çok ıyı herkese çok görev düşüyor başta ülkemizi sonra şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeliyiz ki illerde bu tür mili maçlar şehrimizde oynansın

Diyarbakır taraftarları centilmen bir şekilde tribünlerde mill takımımıza destek verecek .şehir olarak bu gün bu heyecanı yaşayacağız maçı Diyarbakır milyonlarca insan ülke içi yurt dışında tv karşında izleyecekler.. Bu bizim şehrimiz için büyük bir reklamdır.. Diyarbakırın uzun zamandır böyle güzel bir milli maça ihtiyacı vardı Bu konuda yardımcı olan Türkiye İskoçya maçının kentimizde oynanmasını sağlayan emek veren herkese teşekkürler ..

. Diyarbakır halkıda bu gece milli takıma sahip çıkıp bağrına basıp en güzel desteği verecek ülkemizi avrupa arenasında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Diyarbakırın milli takıma nasıl sahip çıktığını herkes görecek inşallah dileğimiz temennimiz milli maçların burada daha çok oynanmasıdır Bu konuda emeğini esirgemeyen herkese Diyarbakır adına çok teşekkürler.