DİYARBAKIRSPOR A SAHİP ÇIKMAK LAZIM
Eklenme: 9/14/2022 12:00:00 AM

Diyarbakırspora sahip çıkmak lazım bu kadar vefasızlık bu şehre yakışmıyor. Diyarbakırspor bu şehrin en eski en köklü tamıdır ismi ile Diyarbakırsporu ve bu şehri temsil etmektedir.

Iç ve dış transferi bitirip kampa giren Diyarbakırsporda hedef şampiyon olup tekrar bal ligine yükselmek yaptığı ıyı transferlerle lıgın üstünde bir takım kuran Diyarbakırspor hedefi bir an önce sportif başarı yapıp yeniden profesyonel liglerde yerini almak bunun için yoğun bir çalımsa içine giren Diyarbakırsporu taraftarları yapacaklarını merakla bekliyor

Geçmişte süper lig bayrağını bu bölgeye getiren ilk takım olan Diyarbakırspor süper ligde oynadığı dönemlerde hem kente hem de bölgeye büyük heyecan vermiştir. Yalnızlık sahipsizlik iş bilmeyen menfaat gözden yönetimler yüzünden bu hale gelmiştir süper ligde iken istediği yerde tesis kurma imknı varken bunu bir türlü yapmayanlar Diyarbakırsporun geleceğini karanlığa gömüşler

Yazık büyük şehir takımı kent takımı mazisi ile Diyarbakıra hayat veren ismini gündemde tutan Diyarbakırspora çok vefasızlık yapılmıştır. Diyarbakırda adeta misafir gibidir bunun Diyarbakırda yasayanlar tarafından yapılması düşündürücüdür .geçmiş yıllarda bölgenin tek hakimiolan yapıkları ile gönüllerde taht kuran Diyarbakırspora bütün kapılar kapanmıştır.

Şehirin sonradan göç alması ile kente değişik takımlar kurulmuş buda Diyarbakırın zararına olmuş Diyarbakırspor her zaman bu kentin ilk takımıdır yaptıkları ile yapacakları ile bu şehre kazandıracağı çok şeyler vardır. Dikili bir ağacının olamaması günü birlik başarı pesinde koşan yönetimlerin Diyarbakırspora hiçbir katkılarının olmadığı aşikardır.

Elbet Birgün bu kötü günler bitecektir Diyarbakırspor yine eski günlerde olduğu gibi şehre heyecan verecektir bu şehirde bunu yapacak tek takımdır Diyarbakırspor Diyarbakırlıların takımıdır herkes sahip çıkmak zorundadır. Yeniden sıfırdan şeffaf bir yönetim iyi bir Diyarbakırsporun profesyonel liglerde olması en büyük temizdir.