DİYARBAKIRSPOR İÇİN ELEME MAÇLARI DAHA ÖNEMLİ
Eklenme: 6/22/2021 12:00:00 AM

Diyarbakırspor büyük bir aksilik olmazsa bu grubu geçti bundan sonra oynayacağı eleme maçları daha çok önem arz ediyor.

çarşamba günü oynadığı çınar Belediye sporu zorla penaltı golü ile yenen Diyarbakırspor bu maçta oynadığı futbol izleyenleri memnun etmedi. Bazen iyi oynamadan kazanmakta önemlidir. Diyarbakırsporda oynamadan maçı 1-0 kazandı önemli olan 3 puanı aldı.

Bazen iyi oynamasan da kazanmak önemlidir. çınar Belediye spor maçı da öyle bir maçtı Diyarbakırspor da iyi oynamadığı bir maçı 1-0 kazanarak önemli bir 3 puan aldı .

Pazar günü oynadığı Silvan Belediye sporu diğer maçlardan farklı olarak kazandı 4-1 . ligde bir hedefi olmayan Silvan Belediye sporu farklı mağlup etti. Rakibin hiçbir hedefi nede ne de beklentisi vardı. Sadece lige katılmak için kurulmuş bir takımdı arada büyük bir denge farkı vardı.

çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Bismil 21 spor maçında daha rahat olacak en yakın rakibi olan Bismil 21 sporla arasında 5 puan fark var. Bunu koruması lazım.

Diyarbakırspor BAL liginde toplam oynayacağı 7 maç için hedefine ulaşmak için 38 futbolcu transfer edilmiş . 7 maç için bu kadar transfere gerek yoktu .daha az bütçe ve takım ile daha iyi işler yapılabilirdi.

Büyük paralar harcanmış elbette ki taraftarların beklentisi olacaktı Diyarbakırspor bu oynadığı 4 maçta istenilen takım görüntüsünde değil oynadığı oyun ile güçlü takımlar karşısında zorlanacağı bir görüntü çizdi. Önemli olan bundan sonra oynayacağı eleme usulü maçlar var. Bu grubu geçtikten sonra muhtemel rakipleri Nusaybin ve ya Bağlar Belediye spor olabilir

Esas maraton şimdi başlayacak bu elemelerde olan takımlar daha güçlü Diyarbakırsporun buna hazırlıklı olması lazım çok dikkat etmesi lazım 1 yıllık emek bir maçta gidebilir. Teknik heyetin futbolcuları iyi motive etmesi lazım.

Herkes bu kısıtlı maç süresinde eksikleri olsa da Diyarbakırspora destek çıkılması lazım ara vermeden .Diyarbakırsporun bu çıkışını sürdürmesi lazım