ACIMIZ BÜYÜK!..
Eklenme: 2/29/2020 12:00:00 AM

Hem de çok!.. İçimiz yanıyor Yürekler paramparça..! çünkü, 33 vatan evladını kaybettik Onlar, ülkesi ve milleti için, orada bulunuyorlardı.. Ve kalleşçe, alçakça gelen bir saldırıyla şehit oldular Şehadet şerbetini içtiler..

***

Mübarek bir gecede.. Üç ayların habercisi, Regaip kandilinin idrak edildiği, anda bu ihaneti ülke ve millet olarak yaşadık Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.. Ki yerleri cennettir Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun

***

Alçakça ve haince gerçekleştiren saldırı, Rus patentli, Esed failli Vakıa üzerine, konuşulması, tartışılması, yerel ve uluslararası düzeydeki trafik açısından çok nokta var.. Ama acının, hepimizi vurduğu bu evrede, bir ve diri olmalıyız

***

Muhalefet.. Sosyal medya.. Yani iktidar karşıtı tutum içerisinde olanlara.. Ki, şehitlerimizin yüreğimizde yarattığı duygu selinin geliştirebileceği, o travmatik ruh açısından.. Bizim Suriyede, ya da Askerimizin orada ne işi var gibi soruların da şuursuzluğu noktasında, şunu iyi bilmeliyiz?..

***

Şöyle ki.. Türk Silahlı Kuvvetleri Suriyede, İdlibde yaz tatili, keyfiyet, ya da toprak işgali Veyahut birilerinin vekaleti, nam-ı hesabına orada bulunmuyor.. Irkdaş, dindaş, ya da bir başka ilişki-bağlantı adına oraya gitmedi?

***

Mehmetçik.. Vatan evladı.. Türk Silahlı Kuvvetleri.. Suriyede vatan savunması yapmak üzere bulunuyor.. İdlib, bu savunmanın kırmızı çizgisi.. Esedin ve Rusyanın, İdlibi kırmızı çizgiden çıkarma gayreti, vatan savunmamızı boşa çıkarmaktır..

***

Yani, Fıratın batısında tam hakimiyet elde etmektir Ki İranın da arka planda benzer strateji benimsediğini de göz ardı edilmemeli Hain ve kalleşçe yapılan saldırı; Uluslararası Hukuk ihlali...

***

Netice itibariyle orada bulunuyoruz ve bulunmamız da; vatan savunması içindir.. Gün birlik ve dirlik günüdür.. Kayıtsız, şartsız, şurtsuz, amasız, fakatsız, lakinsiz tek yürek olmamız gerekir Yaşananları siyasi çekişmelere, ya da siyasi kazanç devşirmesine gidilmemeli, alet edilmemelidir?

***

Gün; Mehmetçikin yanında olma günüdür.. İktidarı da, muhalefeti de, 7den 70e diline, dinine, rengine, ırkına bakılmaksızın, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kimliğini taşıyan herkes, bir olmalı, beraber olmalı, dayanışma içerisinde, metanetle, sulhu ve selameti benimseyerek, bu vatan bizim demeli

***

Hele ki, içten ve dıştan ülkemize diş bileyen hain, kalleş, alçak güçler pusuda diş bilediği bir süreçte, her türlü provokasyondan, tezgahtan, şeytani organizasyonlardan uzak durmamız gerektiği gibi; prim de vermemeliyiz En küçük bir prim, en küçük bir duygu sömürüsüne kapılmak, yaşadığımız acılara daha büyük acılar katar ki; maazallah!

***

Hasılı.. Yastayız.. Acılı bir gün.. çok lafa da gerek yok

***

GÜNÜN SÖZÜ

Tarihte olduğu gibi bugün de Türkiye yedi düvelle dişe diş çarpışıyor