FİKRİ "SAĞLIKSIZ" SAĞLAR!...
Eklenme: 1/2/2021 12:00:00 AM

Ne yazık ki, kafa bu değişmez?!!! 50lerin kafası... Fikri de, zikri de; tekçidir, vesayetçidir ve zalimdir!.. Faşizandır.. Ruhunda ve karakterinde, despotluk vardır Acımasız ve gaddardır..

***

Kendi halkına güdümlü olduğu anlayış ve siyasetin icrasıyla; hasımdır?.. En baba düşmana rahmet okutur.. İnkarın, asimilasyonun yaratıcı kimliğiyle, tavizsizdir Hizipçidir..

***

Mensubu olduğu halkının inancına, kültürüne, medeniyetine, dinine saygılı değil, karşıdır! Tarihi bilmez, geçmişi de sevmezdir.. Radikal, vahşi, kafirin bu ülkeye yaptığını aratmaz!?..

***

İşte CHPnin varlık ruhuna işlenmiş bu karakter maalesef hal-i hazırda, gelinen çağa rağmen; hala da kendini, bazı CHPlilerin karakterinde diri tutmaya çalışıyor Gizlenen perdeyi, her fırsatta aralayıp ben buradayım dedirtiyor

***

Son örnek, önceki gün bu karakterinin varlığını, bünyesinde yaşatanlardan CHPli Fikri Sağlar zehrini kustu!.. Sağlıksız Sağlar, katıldığı televizyon programında, kendini bu minvalde deşifre etti

***

Bilemiyorum.. Konuşmasına muttali oldunuz mu, olmadınız mı?.. Ben, vakıf oldum ve izledim.. Hem de bir kaç kez, tekrarlayarak!!.. Sağların ağzından dökülen salyaların kelimelerinin tartısını kaçırmamak adına!!!

***

Doğrusu, akıttığı salyalar tüm muhtevasıyla; akla ziyan bir hal içerdiğini ifade edebilirim.. Ki, der demez insana bu nasıl bir düşmanlık, bu nasıl bir kin, bu nasıl bir gözü karalık, bu nasıl bir tekçi, vesayetçi, şoven bir yaklaşım? dedirtiyor..

***

Bakar mısınız dediklerine!! Diyor ki; Türban irticai faaliyetlerin şeriat isteyenlerin üniformasıdır, başörtüsü yüzyıllar boyunca Anadoluda bir geleneksel giysidir arada fark var... Hay bilmem neyine?!

***

Bu zehirli tezviratın ardından, eklediği cümle de şu Kendimden söylemek istiyorum ben yargılandığım zaman türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var!

***

Hani bir söz vardır Katranı kaynatsan da olmaz şeker.. Cinsi batasıca, mutlaka cinsine çeker!..

***

Darbeci Kenan Evrenin söylemi!.. Değişmez.. Neydi o masal Türban ayrı, başörtü ayrı.. Gel de, söylenme eee be şuur kilitlemesi yaşayan zat! Türbanın da, başörtünün de ana teması; aynıdır..

***

Gelirsek, türbanlı hakimin, tarafsız ve tarafgirlik gibi, icra edilen tezvirata! Hakim türbanlı ise, taraf tutarmış.. Eee; türbansız hakim taraf tutmaz mı?.. Öyle ya, türbanlı avukatı mahkeme salonundan çıkartan hakim, türbansız tarafsızlığıyla(!), dışarı çıkarmıştı..

***

çirkinliğin dibini gösteren bir diğer ifadesi de!.. Neymiş; Türbana karşıyım, başörtüsüne karşı değilim?.. Sevsinler seni!

***

Zihni zehir akıtan, toplumun sinir uçlarıyla oynayanların gayesi, açık ve nettir!.. Bugün değil, yüz yıldır aynı rotada yol alıyorlar.. Tek gayeleri var; örtünmeyi emreden kutsal inancın bizzat kendisini yok edebilmektir.. Ve bu operasyon da, batının ve batılın nam-ı hesabınadır..

***

Gelelim CHPnin Genel Başkanı Bay Kemal Beye.. O ne demiş bu zehirli bakteri karaktere!.. Salvo yapmış.. Diyor ki.. Biz hakimin başındaki örtüye değil, verdiği karara bakıyoruz. Bizim partimizin yönetiminde, hukuktan mezun türbanlı arkadaşlarımız da var..

***

Eee.. Hepsi bu kadar mı bay Kemal!.. Bir türbanlı parti yönetiminde var diyerek, CHPde Kültür Bakanlığı yapmış bir zatın türbana karşıyım, şeriatın sembolüdür demesini atıla mı getirdiniz?.. Ne mümkün?..

***

Merak ediyorum.. Bu mevzuda, CHPnin gizli Lideri İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ne düşünüyor?.. O da, Bay Kemal bey gibi mi, düşünüyor, yoksa Sağlar gibi zihnin dışa vuruluşunda mı?...

***

Eğer ki, CHP yüz yıllık tekçi, vesayetçi, inkarcı, devşirme ve şoven ruhu bünyesinde artık taşımıyorsa.. Milletin dinine, inancına, medeniyetine, tarihine karşı değilim diyorsa; bunu samimiyetle ortaya koymalıdır?..

***

Denilsin ki! Ey CHPliler, eeyy CHP yönetimi!..

Her kim olursa olsun; başörtü yasağını savunuyorsa

Her kim olursa olsun; türban, başörtüsü irtica sembolüdür diye çıkışıyorsa

Her kim olursa olsun; bu milletin diniyle, inancıyla yasakçı fikriyatla yaklaşıyorsa

Bugünden itibaren, CHPnin çatısı altında yer almasın, yeri yoktur, fikri de zikri de bizi bağlamaz deyip, atsın!..

***

Amaaa nerdeee!?.. Onun içindir ki, 70 yıldır bu halk CHPyi bu ziyan zihninden dolayı, hep sandığa gömmektedir.. çünkü, muhafazakar insan, dindar insan CHPnin neresine güvensin ki!

***

CHP DEMİRTAŞI çOK MU SEVİYOR

Sizi bilmem.. Ama ben zerre-i miskal, sevdiklerini sanmıyorum ve inanmıyorum.. Bilakis, hal-i durumu onları daha bir çok sevindiriyor.. çünkü, onun üzerinden çok güzel bir strateji geliştiriyorlar.. HDPnın tabanını, kendilerine sevdiriyorlar.. Celladına aşık olsunlar diye?..

***

Ne diyor Bay Kemal, AİHMin Selahattin Demirtaşa dair aldığı, karara ilişkin?.. Diyor ki; Karara tıpış tıpış uyacaksınız?.. Bu ifadenin tefsiri, kim ne derse desin; karara uymamanız gerekiyordur

***

çünkü bu ifadenin siyasetin lügatindeki yeri şudurYapmamam gerekeni, yapacağım?

***

NE BİLGİLİ TİPLER VAR?

Öyle böyle değil!.. Hayli mahir, hayli etkili, hayli al benili, bunlar!.. Her mevzunun, filozofu gibi Her şeyi herkesten iyi bilirler? Bilmedikleri tek şey; bilmedikleridir? O kadar yani! Ne ararsan var!...

***

Bu arada, benden size bir uyarı.. Sakın ola onların yanında, ağzı olan konuşuyor, diye bir laf etmeyin!.. çok kızıyorlar Gönül koyuyorlar.. Alınganlaşıyorlar Ben küstüm deyip, karşınıza geçiveriyorlar Ve başlıyorlar; yani diyerek

***

Biz şimdi, virüsü bilmiyor muyuz?..

Biz şimdi, aşıyı tanımıyor muyuz?

Biz şimdi, aşının dozunu, elementlerini bilmiyor muyuz?

Biz şimdi, aşının kime etkili, kime etkisiz olduğunu bilmiyor muyuz?

***

Maşallah, maşallah deseniz de!.. Devam ederler size; bilmediklerini bildiklerini, dikte etmeye..

***

Biz yani şimdi, siyasetin, dış politikanın nasıl yapılması gerektiğini bilmiyor muyuz?

Biz yani şimdi, depremi tetikleyen, fay hatlarının nasıl oluştuğunu bilmiyor muyuz?

Biz yani şimdi, çığ nasıl oluyor, kar nasıl yağıyor, gökteki dönüşü ve düşüşünü bilmiyor muyuz?..

***

Bu bilgeliklerine(!) ikinci bir maşallahınız var deyip, nokta koymak isteseniz de! Size; herkesten daha iyi bildiklerini enjekte etmeyi sürdürürler

***

Yani şimdi biz; trafikten çakmıyor muyuz?

Yani şimdi biz; terörden, silahtan anlamıyor muyuz?

Yani şimdi biz; küresel sermaye, küresel güç bilgisine sahip değil miyiz?

Yani şimdi biz; ekonomiden çakmıyor muyuz?

***

Pes vallahi ya!.. Meğer siz neymişsiniz be arkadaşlar Sahi sizler ne işle meşgulsünüz?..

Ben mi, özel güvenlik uzmanı..! Siz, Anayasa hocasıyım.. Peki siz, ben mi eski parlamenter? Ya yanınızdaki zat-ı muhterem-ler onlar mı, bizim kadrolu lobimizden Emekli asker, emekli polis, emekli hukukçu, emekli, akademisyen!?..

***

Neyse! Ben cevabımı aldım, çok da aralarına girmek istemiyorum? Girsek; bize lafı çakacaklar bilmediğini bilen adam diye!.

***

TEK KİŞİNİN BEKA SORUNU VARMIŞ!

Hadi ya! Yani, 83 milyon nüfuslu Türkiyemizde bir tek kişinin beka sorunu var?.. Hayret Peki, kim bu çok şanssız kişi?..

***

Vallahi ne diyeyim! Sorunun muhatabı ben değilim?. Yanıt istiyorsanız, Ali Babacana soracaksınız; Kim o beka sorunu olan kişi?.. O biliyor, o söylüyor da ondan!?.

***

Doğrusunu isterseniz! Yanıt size ne gelir, ne gelmez bilmem?.. Ama velakin; siyasetin yol güzergahında ikbal ve istikbal bekleyen, ama beka sorunu olmayan, çok kişi biliyorum!..

***

GÜNÜN SÖZÜ

Eğer bitmiş bir şey sana acı veriyorsa duyduğun acı o şeyin kendisinden değil verdiğin değerin ona değmemesindendir.