SİZİN ÇAĞDAŞLIĞINIZ HA?!…
Eklenme: 12/8/2023 12:00:00 AM

Alayı aynı.. Tümü, tinnetliler sülalesinden.. Sürekli, yenileniyorlar, güncelleniyorlar.. Yeni ağız, yeni yüz, yeni karekterlerle, arzı endem ediyorlar.. Ama bir familyadandırlar.. Değişmezler.. Beslenmeleri, semizlenmeleri, büyümeleri de döktükleri insan kanı üzerinedir? İştahları hiç kapanmaz!..

***

İşte, ortada olan tablo!.. Alayı tek sıra halinde, Gazzeyi kana bulayan.. İki aydan buyana soykırım yapıyorlar Bebek, çocuk, yaşlı, kadın, genç demeden insan kanı döken Siyonist İsrailin bebek katili, Netanyahuyu ziyaret ediyorlar.. Görüşüp, desteklerini sunuyorlar?.. Himmet ediyorlar..

***

Kimler mi?.. Demokrasiden, insan haklarından, çağdaşlıktan, özgürlükçülükten, laiklikten, uygarlıktan, medeniyetten dem vuran; ABD ve AB ülkeleri?.. Ki yanlarında üvertür olarak emperyal faşist diktatör kesilen ve onların nam-ı hesabına faaliyet gösteren İslam ülkelerinin bazı sözde liderleri.. Gazzeyi işgal eden terör devleti İsraile haklılık payı çıkarıyorlar..

***

Yarım asrı aşan abluka altındaki Gazzedeki Müslüman halkın evlatları olan ve Siyonistlerin işgaline karşı direniş gösteren Haması suçluyorlar.. Haması terör örgütü olarak gösterip, bebek katili, cani vahşi Netanyahuyu haklı ve masum göstermeye çalışıyorlar.. Daha da ileri gidenleri bile var; kan emici vampirler!

***

Peki, bu tinetli familyanın liderleri İslam ülkeleriyle alakalı sömürü ve işgallerinde, ne dediklerini biliyor muyuz?. Ya da, Afganistan için, Irak için, Suriye için, Filistin için, ya da Yemen için Yekün bir şekelde bi hatırlayalım, kim ne zaman, nelerle meseleleri gündeme getirip, söylemiş

***

Bush Afganistanı işgal ederken şu şekilde haykırmıştı.. Hem de İslam dünyasının gözünün içine baka baka Bu bir haçlı seferidir demişti.. Peki, Kudüs için bir önceki ABDnin Başkanı Trump ne demişti?. Kudüs İsrailin başkentidir.. Ben ilan ediyorum.. Aha da altına imzamı atıyorum deemişti Ya Pompeo ne demişti.. Tanrı, İsraili korumak için, Trampı göndermiş..

***

Eli kanlı, bebek katili Netanyahu Gazzeye yönelik ve halen devam ettiği soykırım girişimine peki ne demişti?.. Ki hala da, İncilden ve Tevrattan alıntılar yapıyor.. Yeşaya kehanetini göreceğiz demişti.. Ya siyonist hahamlar ne dedi.. Gerekirse Hastanelerin bombalanması caizdir...

***

Hali hazırda yürümekte, yönünü bulmakta zorlanan ABD Başkanı Jeo Biden, ne demişti.. Ben bir siyonistim, ben bir Yahudiyim.. Sizlere destek olmak için buradayım.. Ya Mike Johnson denilen ABD Temsilciler Meclisi Başkanı.. O da; İsrailin yanında durmalıyız. (İncile göre) Tanrının, İsraili kutsayan milletleri kutsayacağını biliyorum.

***

Blikeni mi, Macronu mu kimi sayarsanız?!.. Peki ya içimizdeki irlandalılar ne diyor?.. Kendilerini cumhuriyetin savunucusu, korucusu ve kollayıcısı olarak gösterenler.. Mangalda kül bırakmayarak.. Hamasa getirdikleri tanım.. Hamas bir terör örgütüdür.. İsraili de haklı göstererek, kendilerini savunuyorlar diyorlar..

***

Psikolojik vakıa noktasındaki ahkam kesicilikleri var bunların?.. Neymiş; iktidarı bize verin, bir günde Filistin sorununu çözeriz.. Ortadoğuda barışı sağlarız. Demokrasiyi, insan haklarını, özgürlüğü, eşitliği hemen tesis ederiz.. Kan akmaz, silahlar patlamaz.. Hak, hukuk, adalet sağlanır, huzur gelir

***

Vay da vay!.. Dikkat ederseniz, ne siyonist terör devleti İsrailden söz ediyorlar.. Ne sömürgeci devletlerden.? Ne ABD ve ne de ABden bahseden yok.. Binlerce kilometre ödeden gelip Ortadoğuya yerleşmelerinden söz etmiyor.. Ama, Filistin bir sorun imiş?.. Ortadoğudaki devletler de yönetim ve millet birbirine sorun imiş?.. Nerdeyse ki diyor.. Tüm sorunların baş müsebbibi Erdoğandır..

***

Peki içimizdeki bu zat-ı muhteremler bu işi nasıl çözecek?!.. Ya de çözme adına, ne tür bir reçeteleri var?.. Kaldı ki, kim onları tanıyor, biliyor?. Ayrıca Ortadoğuda nasıl bir güçü var ki; bu ülkelerin liderlerine diz çöktürecek, onları ikna edip, sulhu sağlayacak.. Var mu bunların içerisinde böyle bir babayiğit(!)..?

***

Yok.. Sanmıyorum olsun.. Ama biliyorum ki bana hatırlatmada bulunacaksınız!? Bana ABDnin siyonist başkanı Bideni.. Yine AB ülkelerinin, liderlerinin ofislerini.. Tabi sokaklarını da, hatırlatacaksınız?.. Zevat ve avaneleri.. Ki bunların dışında aynı mahallenin veletleri de var.. İktidarı devirme adına, ihtilal yapabilmek için, oralarda demokrasi dileniyorlardı?..

***

Öyle ya!.. Filistini sorun olarak gören, Ortadoğu ülkelerinin halklarını işgalci görenlerin nam-ı hesabına, arzı mevuda meyil edip, görev icra edecekler ya!.. Abileri öyle yapmıştı?.. Eee, tarih sayfalarında içtikleri çeşmeden akan anlayış hep böyle değil miydi?.. Yok desinler..? Hasılı, sevsinler bizimkilerin çağdaşlığını, sorun çözücülüklerini?.

***

BU DİLİ DEĞİŞTİRİN..

Ne Gazzede ne de Filistinde savaş yok?.. Orada ülkeler savaşmıyor?.. Orta yerde bir saldırı var, bir katliam var, bir soykırım girişimi var?.. Orada halkın işgale karşı, direnişi var, müdahalesi var, kendini savunma var?.

***

Hal bu iken!.? Bakıyorum bizim yaygın medyanın ağzından dökülen sözcükleri.? Hepsi Savaş diyor.. Yok öyle bir şey.. Orada yekün şekilde, ABD, İngiltere ve Avrupa Ülkeleri.. Yekün şekilde siyonist İsrail devletiyle birlikte; çocukları öldürüyor, insanlık soykırımında bulunuyor

***

Bunu demeliyiz, bu minvalde cümle kurmalıyız.. İki de bir çocukları İsrail öldürdü, ama ABD ve Batı ülkeleri sessiz İslam dünyasını ise ketum demeliyiz.? Dersek, tarihi ve hakikatleri aldatmış oluruz.. Ki o zaman yuh bize derler

***

GÜNÜN SÖZÜ

Beşikteki bebeği öldürene bebek katili diyemiyorsak, insani ve vicdani kısırlaşmışızdır

***

HAYIRLI CUMALAR

Failed to load the video