Görüş Bildir

Ağlama sesiyle yerleri belirlendi

Gençteki kazada şarampole yuvarlanan otomobilde baba ve ikiz bebeklerden biri öldü, 3 kişi yaralandı Çüngüş'te otomobil uçuruma yuvarlandı sürücü öldü, oğlu yaralı kurtuldu. Arama çalışmalarında otomobilin yeri çocuğun ağlama sesi üzerine tespit edildi.

Ağlama sesiyle yerleri belirlendi

Diyarbakır'ın Çüngüş ile Bingöl'ün Genç ilçesinde meydana gelen iki trafik kazası yürekleri dağladı. Diyarbakır'daki kazada oğluyla gezintiye çıkan baba Sedat Tekin'in kullandığı otomobil 130 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada baba öldü, 4 yaşındaki oğlu ise ağır yaralı kurtarıldı. Yer tespitine çocuğun ağlama sesi üzerine ulaşıldı. Bingöl'ün Genç ilçesinde Bingöl'ün Genç ilçesinde, şarampole devrilen otomobildeki aileden baba ve ikiz bebeklerden biri öldü, anne ve 2 çocuğu yaralandı.

OĞLUYLA GEZİNTİYE ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, Çüngüş ilçesine bağlı kırsal Hindibaba Mahallesi Siteler mevkisinde oturan elektrik teknisyeni Sedat Tekin, önceki gün akşam saatlerinde 4 yaşındaki oğlu Hamza'yı da yanına alarak 12 AT 380 plakalı özel otomobiliyle, ilçede gezintiye çıktı. Baba ve oğluna uzun süre ulaşamayan ve haber alamayan Tekin'in eşi, durumu İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi.

JANDARMA VE POLİS

Gelen ihbar üzerine hareket geçen Jandarma ve Emniyet Güçleri gevrede arama çalışması başlattı. Ekipler ilçede bulunan, MOBESE kayıtlarından ilçe merkezi ve ana güzergahlarda Sedat tekin'in kullandığı aracın izine rastlamayınca arama çalışmalarını kırsal kesime kaydırdı.

ÇOCUĞUN AĞLAMA SESİ

Arama çalışmalarına Kaymakam Tuncay Kaldırım ve Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe de katıldı. Ekipler ve köylülerin de katıldığı arama çalışmalarında, saat 23.00 sıralarında mahalle yakınlarında yaklaşık 130 metre yükseklikteki uçurumun dibinde çocuk ağlama sesi duydu. Yamaçtan inen jandarma ekipleri, otomobilin dışında küçük çocuğu ağlarken buldu.

ÖZEL DAĞCILIK EKİBİ

Diyarbakır AFAD'a bağlı 12 kişilik özel dağcılık ekibi ve Çüngüş Belediyesi itfaiye erleri olay yerine çağrıldı. Burada ekipler uzun süren çalışma sonucu hayatını kaybeden Sedat Tekin'in cansız bedenini sıkıştığı araçtan çıkartı. Uçurumundan halatla yukarı çekilen Tekin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Vücudunda kırık tespit edilen 4 yaşındaki Hamza ise hastanede tedavi altına alındı.

ŞARAMPOLE YUVARLANDILAR

Öte yandan, Bingöl'ün Genç ilçesinde Nazım Saçık'ın kullandığı 34 TD 6252 plakalı otomobil, ilçenin girişinde şarampole devrildi. Kazada, sürücü ile eşi Pakize, çocukları Eslem Mina (5), 2 aylık ikizler Ceren ve Ali Eren Saçık yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Genç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABA VE İKİZLERİNDEN BİRİ

Yaralılardan Ceren bebek yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi bulunan Ali Eren bebek ile baba Nazım Saçık ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Nazım Saçık, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Anne ve iki çocuğunun tedavileri sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi