Bağlar'a Müjdeler!

Ankara çıkarmasında bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede kentsel dönüşümün başlatılması ve belediye hizmetlerinin daha aktifleşmesi yönünde, bir dizi projeye söz alırken, ilçeye "müjdelerimiz var" dedi.

Bağlar'a Müjdeler!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kente yapılacak hizmetler ve projelerle ilgili Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü  Vedad Gürgen’i ziyaret ederek Bağlar’da yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili gelinen son aşamayı görüşen Başkan Beyoğlu,Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel’i ziyaretinde ise yeni nesil çöp konteynirleri ve yeni sistem temizlik araçları için söz aldı.

Görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten Başkan Beyoğlu,”Bağlar’ımızı mevcüt olumsuz görüntüden kurtaracak güzel gelişmeler olacak” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖNEMLİ AŞAMAYA GELİNDİ

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdi,görüştüğü bürokratlardan kente yapılacak hizmetler ve projelerle ilgili önemli sözler aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü  Vedad Gürgen’i ziyaret ederek  Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ile Bağlar Belediyesi’nin koordineli olarak gerçekleştirmeyi planladığı kentsel dönüşüm sürecinde gelinen son aşama için görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Beyoğlu,” Bağlar’da yapmak istediğimiz kentsel dönüşüm için gelinen son aşamayı konuştuk. Bağlar’ımızı mevcüt olumsuz görüntüden kurtaracak güzel gelişmeler olacak” dedi.

İLÇEYE YENİ ÇÖP KONTEYNİRLERİ VE TEMİZLİK ARAÇLARI

Başkan Beyoğlu,Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel’i ziyaretinde ise yeni nesil çöp konteynirleri ve yeni sistem temizlik araçları için söz aldı.

Görüşmeler  hakkında bilgi veren Beyoğlu,”İlçemizin önde  gelen ve önemsediğimiz sorunların başında gelen temizlik konusu için önemli taleplerimiz oldu.

İlçemiz için yeni nesil çöp konteyner, yeni sistem temizlik araçları ve bank taleplerimizi  ilettik. Kendileri de sözler ve müjdeler verdi. Her şey temiz Bağlar için,bu hususta güzel gelişmelere tanıklık edeceğiz. Bağlar’ımıza kazandıracağımız her hizmet bizleri mutlu edecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz