Görüş Bildir

Bayram öncesi sevindirdi!

AK Partili Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Bağlar Kaymakamlığı’na bağlı 7 No’lu Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek ihtiyaç sahibi 40 aileye Kurban Bayramı öncesinde giyim desteğinde bulundu.

Bayram öncesi sevindirdi!

Merkez Bağlar ilçesi AK Partili İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi  Dürdane Beyoğlu, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileleri ve çocukları sevindirdi.

Dürdane Beyoğlu, Bağlar Kaymakamlığı’na bağlı 7 No’lu  Aile Destek Merkezi’ni  (Adem) ziyaret ederek  maddi imkanları elverişli olmayan  40 aileye giyim desteğinde bulundu.

Bağlar Belediyesi Meclis Üyesi Güzel Kızoğlu ile birlikte ziyaret ettiği merkezde faaliyetlere katılan ailelerle görüşen Beyoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çocuklarla yakından ilgilendi.

“ÇOCUKLAR MUTLU OLUNCA BİZ DE MUTLU OLUYORUZ”

Beyoğlu, çocukların bayrama mutlu şekilde girmesini sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini dile getirerek ihtiyaç sahibi ailelere her zaman destek olduklarının altını çizdi.

Beyoğlu,”İhtiyaç sahibi ailelerimize her zaman destek oluyoruz. Çocuk gülünce dünya güler diyoruz. Çocukların mutluluğunu her şeyden daha önemli görerek bu doğruluda gönüller kazanmaya ve dualar almaya gayret eden bir anlayışa sahibiz. Onlar bizim çocuklarımız,yarınlarımızın teminatı. Desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi