Büyüktimur GAP Oscar ödülüne layık görüldü

GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi tarafından organize edilen “15. GAP Oscarları Geleneksel Ödül Töreninde Diyarbakır Söz Gazetesi ve UZAY HABER TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur, yılın başarılı televizyon yöneticisi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Büyüktimur GAP Oscar ödülüne layık görüldü

GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi tarafından her yıl organize edilen uluslararası 'GAP Oscar’ı ödül törenleri pandemi ve çeşitli olaylar nedeniyle 4 yıllık aranın ardından yeniden düzenlenmeye başladı. Bu yıl Malatya’da 15'incisi düzenlenecek olan GAP Oscar’ının bugün yapılacak törenine katılımın yüksek olacağı bildirildi.

15. GAP OSCARLARI TÖRENİ

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz,  yaptığı açıklamada, “Uluslararası 'GAP Oscar’ı ödül töreninin 15'incisi bu yıl 14 Mayıs(bugün) Malatya’da düzenlenecek. 3-4 yıldır yaşanan olaylar, depremler, Suriye idlib, pandemi v.s derken ertelediğimiz ara verdiğimiz 'GAP Oscar’ını bu yıl düzenleyeceğiz "dedi. Kıymaz, açıklamasınını şöyle sürdürdü:

KATILIM YÜKSEK BEKLENİYOR

"KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gagavuz Yeri Cumhurbaşkanı İrena Walf, IrakErbil Devlet Bakanı Aydın Maruf, KırımUkrayna Bakanı Abdulcemil Kırımlıoğlu, TBMM MSK Başkanı Ahmet Aydın, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu, Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Kırgızistan Ankara Büyükelçisi, Kuçanicbeg Ömüraliyev, Romanya Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sorin Stancu, RomanyaTürkiye TSO Başkanı Tamer Atalay ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan katılacaktır. İsimlerinin yanı sıra, 10 ilden birer başarılı gazeteci, iş dünyasından, siyaset ve spor dünyasından önemli isimlerde bu törende ödül alacaktır. Çeşitli ülkelerden organizasyonu takip etmek üzere çok sayıda gazeteci ve davetlinin katılacağı programda çok sürpriz isimler içinde ödüller hazırlandı.”

BÜYÜKTİMUR DA ÖDÜL ALACAK

Katılımın yüksek olacağı duyurulan ödül töreninde, Diyarbakır Söz Gazetesi ve UZAY HABER TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur, yılın başarılı televizyon yöneticisi kategorisinde ödül alacak

Kaynak: Diyarbakır Söz